Videosta on kaksi versiota, joista toista on käsitelty ja lisätty siihen kukkuu-ääni.

Mitä saadaan, kun yhdistetään neitokakadu ja pöydällä lojuva sanomalehti? Ainakin suloinen video linnun kurkistusleikistä! Sosiaalisessa mediassa on levinnyt video, jolla neitokakadu piileksii sanomalehden alla ja kurkistelee sieltä välillä, aivan kuin leikkien kurkistusleikkiä.

Videosta on olemassa kaksi versiota: alkuperäinen ja editoitu versio. Editoituun versioon on lisätty herttainen peekaboo-ääni, joka siis tarkoittaa kukkuuta.

”Näin tämän alun perin koostevideossa enkä tiennyt lähdettä ennen kuin joku kertoi sen kommenteissa. Huonot uutiset ovat se, että tämä versio on feikki, sillä joku editoi linnun sanomaan kukkuu”, kerrotaan editoidun version videokuvauksessa YouTubessa.

”Hyvät uutiset ovat se, että alkuperäisellä julkaisijalla on enemmän videoita tästä suloisesta linnusta omalla kanavallaan”, kuvaus jatkuu.

Neitokakadun kurkistusleikki on joka tapauksessa suloista katsottavaa, katsoipa sitten alkuperäistä tai editoitua versiota. Voit katsoa alkuperäisen videon neitokakadun leikistä artikkelin yltä ja editoidun, ’peekaboo’-version alta – lisää videoita linnusta löydät täältä.