Teknologian ansiosta tyttö pääsi näkemään ystävänsä selkeästi.

11-vuotiaan Serenity Augin näkökyky on ollut hänen syntymästään asti rajoittunut. Serenityn tilasta käytetään nimitystä legally blind, mikä tarkoittaa sitä, että hän ei ole täysin sokea, mutta hänen näkökykynsä on rajoittunut eikä hän näe selvästi.

Yli tuhat ihmistä yhdisti voimansa kerätäkseen rahaa eSight-erikoislaseja varten, millä Serenity pystyy näkemään selkeästi. eSight on julkaissut YouTubessa videon, jolla Serenity saa yleisön edessä lasinsa, joita kokeiltuaan tyttö kertoo kaiken näyttävän mahtavalta.

11-vuotiaalle järjestettiin lasien lisäksi yllätys. eSightin markkinointijohtaja kertoo videolla, että Serenity halusi kaikista eniten nähdä parhaan ystävänsä.

”Haluatko vielä yhden yllätyksen”, markkinointijohtaja kysyy, minkä jälkeen hän kertoo Serenityn parhaan ystävän tulleen paikalle pitkän ajomatkan takaa.

Seuraavaksi videolla nähdäänkin suloinen hetki, kun Serenity näkee parhaan ystävänsä ensimmäisen kerran selkeästi. Voit katsoa tämän liikuttavan hetken artikkelin yllä olevalta videolta.