Joskus se vaatii pienen ahaa!-elämyksen ennen kuin todella tajuaa, että rakastaa poika- tai tyttöytäväänsä.

Miehet ja naiset voivat viestittää erilaisin merkein kumppaneilleen, että rakastavat heitä. Aina omaa rakastumistaan ei kuitenkaan sisäistä heti ja saatatkin pohtia, ovatko tunteesi rakkautta vai pidätkö hänestä vain todella paljon.

Alla on kymmenen merkkiä, joista tiedät tunteidesi todella olevan rakkautta.

10. Et enää hienostele

Sinusta ei enää tunnu, että joudut syömään todella vähän tai sulkemaan suusi, kun jokin vaivaa sinua. Jos sinulla on vatsavaivoja, kerrot siitä. Jos hän vie sinut paikkaan, joka ei viehätä sinua, uskallat kertoa myöhemmin, ettet halua paikkaan toiste. Tämä vain vahvistaa suhdetta, koska kukaan ei salaa asioita, jotka eivät miellytä ja ovat avoimesti omia itsejään.

9. Voitte tehdä hölmöjä asioita toistenne läsnä ollessa

Voitte röyhtäistä, kompastua tai hassutella kummallisillakin tavoilla toitenne seurassa ilman huolta siitä, että toinen tuomitsee tai pitää käytöstä typeränä.

8. Tiedätte toistenne oudot yölliset tavat ja ne eivät haittaa

Hän kuorsaa, sinä puhut unissasi. Jonain iltana sinulle voi iskeä kamalat ilmavaivat, joille et vain voi mitään. Nämä voivat olla ärsyttäviä ja ällöttäviäkin asioita, mutta siitä huolimatta nukutte mieluummin vierekkäin kuin erillään toisistanne.

7. Haluat tutustua hänen perheeseensä

Jos todella haluat tutustua hänen läheisiinsä, suhde alkaa olla jo vakava. Tämä on uudessa suhteessa iso askel, mutta se kertoo vain siitä, että molemmat ovat suhteessa vakavissaan.

6. Et pelkää hänen ajattelevan, että viestittelet liikaa

Olette yhteydessä paljon, koska välitätte toisistanne, ei sen takia, että olet epätoivoinen tai vaativa. Rakastaessaan toista, voi toiseen olla yhteydessä milloin tahansa ilman huolta siitä, että vaikuttaa pakkomielteiseltä tai roikkuvalta.

5. Huolehdit hänestä

Mitä enemmän toisesta välittää, sitä enemmän hänestä myös huolehtii ja huolestuu. Se ei ole aina helppoa, mutta se kuuluu asiaan. Jos teillä on joskus tulevaisuudessa lapsia, koet samanlaista huolta jälkikasvustakin.

4. Ikävöit häntä, kun hän ei ole seurassasi

Vaikka arvostaisitkin omaa aikaasi, olet silti mieluummin hänen kanssaan, koska kaikki on hauskempaa, kun lempi-ihmisesi on seurassasi.

3. Haluat kertoa suhteestanne koko maailmalle

Olit sitten yksityisyyttä arvostava tai avoin persoona, kerrot silti ylpeänä olevasi jonkun mahtavan tyypin kanssa ja sinusta ei tunnu siltä, että joutuisit piilottelemaan sitä, kuinka onnelliseksi hän sinut tekee muiden mukavuuden takia.

2. Löydät pieniä tapoja helpottaa hänen elämäänsä

Pienillä asioilla on väliä, etenkin stressaavina aikoina. Kun kaikki tuntuu ylivoimaiselta, osaa poika- tai tyttöystäväsi arvostaa sitä, että olet ottanut hänen tarpeensa huomioon tehden pieniä asioita hänen hyväkseen, kuten olet hankkinut hänen kotiinsa olennaisia kotitaloustarpeita tai teet hänelle ruoan valmiiksi työpäivää varten tai sen jälkeen.

1. Kyse ei ole enää vain sinusta

Kun olet siinä pisteessä, että toisen tarpeet ylittävät omasi, tiedät sen olevan rakkautta. Se ei tarkoita, että hän olisi sinua tärkeämpi, mutta kestävä rakkaus tarvitsee epäitsekkyyttä. Jos olet valmis tekemään uhrauksia ja antamaan kaikkesi kumppanillesi, tieädt, että suhde voi kestää elämienne loppuun asti. Jos siis kumppanisi toimii samoin sinun suhteen.

Lähde: Hello Giggles