Elämässä voi tulla eteen hetki, jolloin miettii, että rakastuuko sitä koskaan.

Samalla kun miettii rakastumisen mahdollisuutta, voi myös tulla mieleen, että onko siihen vieläkään valmis. Joidenkin mielestä sitä vain rakastuu eikä sitä voi kukaan hallita, että milloin ja miten se tapahtuu. Se voi olla jossakin määrin totta, mutta on muutama merkki, joista voi päätellä, onko jo valmis löytämään rakkauden ja sitoutumaan vakavaan suhteeseen.

Muutama merkki siitä, että on valmis rakastumaan

1. Henkilökohtainen kemia voisi toimia

Rakastumiseen tarvitaan kemiaa. Jos sitä ei tule syntymään jonkun kanssa, ei rakastuminen onnistu. Esteenä voi olla esimerkiksi edellinen suhde, joka on vielä liikaa mielessä. Eteenpäin siirtyminen voi olla rankkaa, mutta kun se onnistuu, voi rakastua uudelleen.

2. Ymmärrys siitä, että voi sopia jonkun kanssa yhteen, on kunnossa.

Kun tietää, että on valmis rakastumaan, on se rakastumisen kannalta erittäin hyvä merkki. Silloin alkaa ymmärtämään hyvin, että mitä yhteensopivuus jonkun toisen kanssa on. Silloin alkaa etsiä jotain toista, joka sopisi hyvin omaan elämään.

3. Olet valmis sitoutumaan

Ensin pitää olla itse valmis sitoutumaan, jotta voisi rakastua. Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että tietää mitä häneltä, johon voisi rakastua, vaatii. Silloin osaa olla itselle rehellinen ja on selkeä käsitys siitä mitä etsii.

Kun nämä kolme asiaa ovat kunnossa, palaset saattavat loksahtaa jonkun kanssa helposti kohdalleen ja tulee rakastumaan!

Lähde: Yourtango