Viiden epäilevimmän horoskooppimerkin joukko erottui selvästi muista.

Jos parisuhteessa on luottamusongelmia, voi tämä saada leikkimään salapoliisia ja tutkimaan kumppanin puhelinta ja tietokonetta. Psychic Worldin teettämän kyselyn mukaan peräti kolmannes (33%) tutkii kumppaninsa puhelinta tai tietokonetta päivittäin ja kaksi viidestä (39%) tekee niin joka toinen päivä.

Osa ihmisistä tekee tätä salapoliisin työtä kuitenkin todennäköisemmin kuin muut ja Psychic Worldin kyselyn perusteella yksi kuvaava tekijä on henkilön horoskooppimerkki. Kyselyn osallistujat jaettiin ryhmiin heidän horoskooppimerkkien mukaan, minkä myötä selvisi epäilevimmät tähtimerkit.

Kyselystä paljastui, että todennäköisimmin kumppaninsa puhelinta ja tietokonetta tutkii leijona. 75 prosenttia kyselyyn osallistuneista leijonista myönsi vakoilleensa kumppaniaan.

Psychic Worldin mukaan tämä ei välttämättä ole yllätys, sillä tulimerkkinä leijona on tunnetusti dominoiva ja eikä anna tilaa epäilykselle parisuhteessa. Sen sijaan leijona ottaa ohjat omiin käsiinsä selvittääkseen totuuden.

Top 5:ssä kaikki kolme vesimerkkiä

Leijonan jälkeen todennäköisimmin salapoliisiksi ryhtyvät vesimerkkit rapu sekä kalat, joista 71 prosenttia sekä 69 prosenttia paljasti tutkivansa kumppaninsa laitteita. Nämä vesimerkit ovat tunnetusti emotionaalisia ja intuitiivisia, joten jos kumppani on antanut syytä epäilyyn, haluavat rapu ja kalat selvittää onko siihen aihetta.

Kaksoset ovat seuraavaksi epäilevin tähtimerkki; heistä 66 prosenttia myönsi vakoilevansa kumppaniaan. Top 5:n viimeisteli kolmas vesimerkki, skorpioni, joista 62 prosenttia myönsi tutkivansa kumppanin puhelinta ja tietokonetta.

Listan toisessa päässä ovat vesimies, neitsyt, jousimies ja vaaka. Nämä tähtimerkit eivät juurikaan koe tarvetta tutkia kumppaninsa laitteita ja selvittää, mitä hän puuhastelee.

Psychic Worldin mukaan vain 11 prosenttia vesimiehistä, 15 prosenttia neitsyistä ja 19 prosenttia jousimiehistä sekä vaaoista kertoi kokevansa tarvetta käydä läpi kumppaniensa puhelimia ja tietokoneita.

Hieman yli puolet löytänyt jotain epäilyttävää

Noin puolella kyselyyn vastanneista salapoliisin työ osoittautui valitettavasti aiheelliseksi. 59 prosenttia kertoi löytäneensä laitteista joitan syyllistävää.

Psychic World selvitti tarkemmin, mitä itseä vaivaavaa tai harmittavaa oman elämänsä salapoliisit ovat löytäneet. Eniten vastaajia häiritsi se, että kumppani tykkäsi jonkun toisen valokuvista sosiaalisessa mediassa (62%).

Noin puolet (57%) kertoi heitä häirinneen se, että kumppani jutteli jollekin vastakkaista sukupuolta olevalle. 44 prosenttia sanoi pornon katsomisen ja 34 prosenttia sanoi rohkeiden kuvien saamisen joltakin vastakkaista sukupuolta olevalta tai niiden lähettämisen jollekin vastakkaista sukupuolta olevalle vaivaavan häntä.

17 prosenttia osallistujista sen sijaan kertoi, että heitä häiritsi kuinka ikävästi kumppanista oli puhuttu ystäville tai perheenjäsenille. Psychic Worldin kyselyyn vastasi 2 112 henkilöä.

Alta voit katsoa vielä listamuodossa, mitkä tähtimerkit todennäköisimmin vakoilevat kumppaneitaan käymällä läpi heidän puhelinta ja tietokonetta.

 • Leijona 75 prosenttia
 • Rapu 71 prosenttia
 • Kalat 69 prosenttia
 • Kaksoset 66 prosenttia
 • Skorpioni 62 prosenttia
 • Oinas 42 prosenttia
 • Härkä 31 prosenttia
 • Kauris 23 prosenttia
 • Vaaka 19 prosenttia
 • Jousimies 19 prosenttia
 • Neitsyt 15 prosenttia
 • Vesimmies 11 prosenttia