Oletko valmis uuteen suhteeseen? Kysy itseltäsi nämä kysymykset ja olet hieman viisaampi

Jos vastaat kysymyksiin kyllä, voit parantaa todennäköisyyksi sille, että uudesta parisuhteesta tulee aiempia pysyvämpi.

Eronneita, särkyneestä sydämestä kärsiviä naisia neuvotaan usein sen suhteen, milloin olisi hyvä aloittaa seuraava suhde. Osa naisista antaa ajan kulua ja itsensä päästä entisestä yli, osa taas hyppii laastarisuhteesta toiseen.

Jos haluat kuitenkin parantaa uuden suhteen onnistumismahdollisuuksia, kannattaa silloin tutkia sisintään ja varmistaa, että olet valmis uuteen parisuhteeseen. Jokainen tietää itse, milloin on valmis, mutta on myös muutamia apukeinoja sen selvittämiseksi.

Yksi parhaimmista tavoista Your Tangon mukaan on se, että kysyt itseltäsi alla mainitut kysymykset:

1. Ymmärrätkö, kuinka tärkeää kommunikaatio on?

Parisuhde ilman kommunikaatiota on kuin Niiskuneiti ilman nilkkarengasta. Suhteesta puuttuu jotain ja se jokin jättää täyttämättömän aukon.

2. Oletko tyytyväinen sinkkuna olemiseen?

Jos sinkkuus ei ahdista ja pelota sinua vaan olet sinut tilanteen kanssa, on uudella suhteella paremmat onnistusmahdollisuudet. Tyytyväiset sinkut ovat onnellisia sellaisenaan ja tietävät, missä elämänsä vaiheessa ovat.

3. Haluatko takaisin treffimaailmaan sen sijaan, että sinusta tuntuu, että sinun pitäisi tehdä niin?

Jotkut tapailevat vain sen takia, että tuntevat olevansa pakotettuja siihen. Ehkä he ovat kyllästyneitä uteleviin vanhempiin tai biologinen kello tikittää ja saa etsimään uutta kumppania. Ehkä kaikki ystävät ovat jo naimisissa tai aika tuntuu kuluvan liian nopeasti. Oli syy mikä tahansa, jos koet olevasi pakotettu tapailemaan se on lähes verrattavissa siihen, että otat vastaan inhoamasi työn vain saadaksesi rahaa – ja siitä työstä ei hirveästi silloin nauti.

4. Oletko valmis antamaan pikkuasioiden olla?

Kukaan ei ole täydellinen ja jokaisessa on omat vikansa, jotka saattavat ärsyttää muita. Jos hyväksyt tämän, – siis sen, että kaikilla todella on omat pikkuvikansa – on se merkki siitä, että olet valmiimpi jo uuteen suhteeseen.

5. Oletko lopettanut entisen kumppanisi Facebook-profiilin katsomisen?

Your Tangon mukaan tutkimukset ovat paljastaneet suuren osan (88 prosenttia) myöntäneen tutkivansa eron jälkeen entisten kumppaniensa Facebook-profiileja. Erosta toipumisen alkuvaiheessa moinen on ihan normaalia, mutta jos se vain jatkuu ja jatkuu, se lakkaa olemasta normaalia. Sen sijaan exän jatkuva ”stalkkaus” on merkki siitä, että et ole valmis uuteen suhteeseen. Jos taas on kulunut viikkoja siitä, kun olet käynyt hänen sosiaalisen median profiileissaan, alat olla valmis takaisin treffimaailmaan. Kunhan olet vain pysynyt pois hänen some-profiileistaan oikeasta syystä; sydämesi on parantunut eikä tauko johtunut vain nettiyhteysongelmista.

Lähde: Your Tango


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.