Jokainen meistä on hurjastellut elämässään ainakin joskus, mutta tässä hurjastelussa on kyse seksistä eikä esimerkiksi autolla ajamisesta.

Tällaista naista voisi kutsua muullakin nimellä, mutta seksihurjastelija on hyvä nimitys, koska se ei kuulosta kovin loukkaavalta. Mutta millainen nainen on seksihurjastelija? Siitä voi olla monenlaisia mielipiteitä, ja osa saa tällaisen naisen maineen täysin ilman syytä. Ehkä nämä alla olevat 10 asiaa auttavat sinua selvittämään, että oletko sinä seksihurjastelija.

1. Et jaa puhelinnumeroasi miehille

Puhelinnumerosi on sinulle jotain henkilökohtaista. Monet ihmiset ajattelevat, että jos et jaa sitä miehille, olet seksihurjastelija, koska et halua, että se mies, jonka kanssa harrastit juuri seksiä, soittaa sinulle.

2. Sinulla on yhden illan suhteita

Monet ihmiset haluavat itse asiassa yhden illan suhteita. Se ei tarkoita, että olet lutka. Itse asiassa se tarkoittaa vain sitä, että haluat pitää hauskaa. Seksi on vain seksiä ja kaikki tarvitsevat sitä. Se ei tarkoita sitä, että täytyy olla parisuhteessa, jotta elämässä voisi olla seksiä. Joskus yhden illan suhde voi jopa muuttua oikeaksi suhteeksi!

3. Et käy oikeilla treffeillä

Monet ihmiset ajattelevat, että jos ei käy oikeilla treffeillä, vaan pelkästään seksitreffeillä, on seksihurjastelija. Mutta ehkä tässä on kyse vain halusta hengailla ja nähdä, että onko toisen kanssa oikeasti jotain muutakin mahdollisuutta kuin vain seksin harrastaminen.

4. Harrastat seksiä heti ensimmäisillä treffeillä

Jos harrastat seksiä ensimmäisellä treffeillä, olet monien mielestä lutka. Ja jos keksit syitä ja perusteluja sille, miksi se on okei, olet myös typerä. Sen ei pitäisi olla niin. Se, että harrastat seksiä heti, ei tarkoita sitä, että olet lutka. Se tarkoittaa vain sitä, että pidät siitä.

5. Et muista jokaista, jonka kanssa olet harrastanut seksiä

Vain siksi, että et muista jokaista seksikumppaniasi, monet ihmiset uskovat, että se tekee sinusta lutkan!

6. Isket seksiseuraa aina kun käyt viihteellä

Ennen se oli hyve, jos seksiä harrasti ensimmäisen kerran vasta avioliitossa. Ajat ovat muuttuneet, ja naiset voivat harrastaa seksiä, vaikka jokaisella kerralla, kun he käyvät viihteellä. Kenenkään ei pitäisi moittia siitä toista, jos toinen pitää sellaisesta.

7. Pukeudut seksikkäästi

Jos pukeutuu seksikkäästi, eihän sen pitäisi olla syys siihen, että pidetään lutkana? Jokaisen pitäisi saada pukeutua niin kuin itse haluaa, jollei mene tilaisuuteen, jossa on jokin pukukoodi pukeutumiselle.

8. Suoritat häpeäkävelyn kerran viikossa

Tätä kävelyä voidaan kutsua myös häpeäkävelyksi. Silloin kävellään aamuvarhain kotiin seksikumppanin luota edellisen illan meikit naamalla. Lähes jokainen nainen on kokenut tämän ainakin kerran elämässään, mutta eihän tämäkään tarkoita sitä, että olisi seksihurjastelija.

9. Sinulla on sukupuolitauti

Jos naisella on sukupuolitauti, saa hän helposti lutkan maineen. Entä jos hän on saanut sen kumppaniltaan? Onko hän silloinkin lutka?

10. Sinulla on suuri kondomivarasto

Jos sinulla on paljon kondomeita, voidaan sinun ajatella olevan seksihurjastelija. Mutta niissähän on vain kyse turvallisen seksin harrastamisesta. Ainakin teet sen kunnolla!

Kuten huomasit, niin monilla on aika vääränlainen kuva naisesta, joka harrastaa paljon seksiä. Seksihurjastelija ei kuulosta loukkaavalta nimeltä, mutta esimerkiksi lutka kuulostaa. Jos joku pitää paljon seksistä, seksihurjastelijaksi kutsuminen ei ehkä loukkaisi häntä?

Lähde: All Womens Talk