Ei ole aina helppoa olla sinkku, kun suurin osa kavereista on parisuhteessa – tai jopa naimisissa.

Moni sinkkunainen on ollut tilanteessa, jossa lähes kaikki – tai pahimmillaan juurikin kaikki – omista kavereista on jättänyt sinkkuelämän taakseen. Vaikka sinkkuna olemisessa onkin puolensa, voi se alkaa ärsyttää, jos omassa porukassa ei ole ketään samassa tilanteessa.

Alle onkin listattu 10 ongelmaa ja asiaa, jotka vain kaveriporukkansa sinkut ymmärtävät.

1. Ainainen kolmas pyörä

Ja mikäs olisikaan parempaa kuin viettää ilta kahden ihmisen kanssa, jotka vain tuijottelevat rakastuneesti toisiaan tai vaihtoehtoisesti riitelevät edessäsi samalla, kun itse istut sohvalla syömässä naposteltavia ja mietit, että tällaistako se tulee aina olemaan, vain sinä ja naksut…

2. Säälikutsut

”Meidän pitäisi kutsua Sari, vai mitä? Hän on kuitenkin yksin ja nyt on joulu/pääsiäinen/lauantai-ilta tai muuta vastaavaa.” Saavuttuasi paikalle isännöivä pariskunta käyttäytyy kuin olisivat helpottuneita siitä, ettet ole yksin kotona mököttämässä ja suremassa sinkkuuttasi.

3. Kaverit koettavat parittaa

Eikä ole väliä, millaisesta sinkkumiehestä on kyse. Sinua ja häntä koetetaan saada pariksi, että pääsisit osaksi auvoista parisuhdearkea, kuten muutkin ystäväsi.

4. Kaverit hokevat latteuksia

”Löydät kyllä vielä jonkun, usko pois!” on vain yksi esimerkki. Toki sinkkunainen itsekin ajattelee näin, mutta kavereiden suusta kuultuna se toimii kuitenkin enemmän lannistavana kuin kannustavana kommenttina.

5. Superonnelliset kaverit parisuhteissaan superonnellisena

Samaan aikaan olet onnellinen kaverisi puolesta ja toisaalta kun näet toisten onnea vierestä, sinua harmittaa, että rinnaltasi puuttuu kumppani.

6. Kaverit haluavat aina bilettää kanssasi

Koska parisuhteessaan he viettävät rentoja koti-iltoja, sinuun turvaudutaan taas menojalan vipattaessa. Jos sinä ehdotat iltaa jonkun luona elokuvan ja viinin kera, ehdottelevat muut elokuvan jättämistä väliin ja illan päättyvän yökerhoon rauhallisen koti-illan sijaan.

7. Riidellessään kaverit kehottavat olemaan menemättä naimisiin

Parempi tapa olisi, että kaverit kertoisivat sen olevan haastavaa tai vaikeaa, mutta kaiken sen arvoista. Sinkkunainen voi hyvinkin haaveilla avioliitosta eikä halua kuulla, kuinka kamalaa se on.

8. Sinun kammottavia nettideittitarinoita pidetään huvittavina

”Sinun tarinasi ovat mahtavia! Ollapa jälleen sinkku.” Sinkku kokee kuitenkin tilanteet eri tavoin eikä kuvia peniksestään lähettelevät Tinder-matchit niin hauskoja ole.

9. Kun yhteisissä illanvietoissa joudut kahden pariskunnan väliin ainoana sinkkuna

Ja jos käykin niin, ettet ole ainoa sinkku, löydät itsesi pariskunnan ja sinkkumiehen välistä, koska kaverisi koettat parittaa teitä yhteen. Usein käy kuitenkin niin, ettei paikalla oleva sinkkumies ole sinun tyyppiäsi ja kemiat eivät kohtaa.

10. Parisuhteessa olevat haluavat kuulla kaikki kuumat sinkkujuorut

Heidän silmissään sinkkuelämä voi olla jatkuvaa biletystä ja he olettavat sinun elevän villiä sinkkuaikaa. Todellisuudessa joudut yleensä toteamaan, ettei juuri mitään kerrottavaa ole.

Lähde: Cosmopolitan

Kommentit

Kommenttia