Tämä trendi sopii etenkin heille, jotka eivät osaa valita vain yhtä sävyä, jolla lakata kynnet.

Kynsitrendien maailmassa monivärisyys on tällä hetkellä valttia. Muun muassa ELLE ja Popsugar ovat kertoneet Skittles-kynsitrendistä, jossa kynnet lakataan monella eri värillä.

Trendi on saanut nimensä Skittles-karkeista: Skittles-karkkipusseissa on paljon eri värisiä, pyöreitä karkkeja. Trendissä värejä voi yhdistellä rohkeasti oman mielen mukaan ja lakata vaikka jokaisen kynnen erilaiseksi – ihanteellinen trendi siis etenkin heille, joilla on vaikea valita vain yksi väri kynsiin.

Skittles-kynnet on äärimmäisen helppo tehdä itse. Moniväriset kynnet ovat myös hauska tapa piristää syksyä.

”Minusta se on mainio tapa tehdä jotain erilaista niin, että se ei mene yli tai ole liikaa”, kertoi kynsitaiteilija Betina Goldstein, jonka käsialaa ovat alla olevat kynnet.

ELLE:n mukaan Goldstein on ensimmäisten joukossa lähtenyt trendin mukaan.

”Joku lähetti minulle joukon värejä ja ne olivat kaikki niin ihania. Kaikki olivat mahtavia ja tavallaan monokromaattisia, joten päätin kokeilla tätä”, Goldstein sanoi.

”Laitoin ne kaikki yhteen testatakseni niitä ja totesin, että se on mahtavaa. Siitä eteenpäin se oli vain kokeilemista, mitkä värit ja mikä järjestys näyttäisi esteettisesti miellyttävältä”, hän jatkoi.

Skittles-kynsiä voi toteuttaa monella tapaa, mutta Goldstein usein pitäytyy samassa sävyperheessä.

”Sen ei tarvitse olla välttämättä vaaleasta tummaan siirtymistä. Itse pidän siitä, että laittaa yhden väriläiskän joukkoon. Tein vihreitä kynsiä ja sitten lisäsin keltaisen”, hän totesi.

Popsugarin mukaan tällä hetkellä kynsitrendeissä ollaan innostuttu myös yksinkertaisista viivakynsistä. Tässä trendissä kynnessä on pääosassa kynteen lakattu tai lakkaamatta jätetty viiva.

Jos kokonaan eri väreillä lakatut kynnet tuntuvat liian räväkältä, voi tämän viivatrendin myös yhdistää Skittles-trendiin.

Alla vielä lisää esimerkkejä monivärisistä Skittles-kynsistä:

Alla olevassa julkaisussa klikkaa oikeassa laidassa näkyvää pientä nuolta ja näet lisää erilaisia, monivärisiä kynsiä.

Lähde: ELLE, Popsugar