Jos haluat miehesi kestävän sängyssä pidempään, kannattaa kokeilla tätä seksiasentoa.

Kerroimme aiemmin Kentuckyn yliopiston tutkimuksen selvittäneen, että naiset ovat tyytyväisiä miestensä penisten pituuteen. Samaisen tutkimuksen yhteydessä selvitettiin myös, missä seksiasennoissa miehet kestävät pisimpään ennen laukeamista.

Women’s Healthin mukaan suurin osa tutkimukseen osallistuneista kertoi nainen päällä -asennon olevan paras vaihtoehto, jos mielessä on pidempään kestävä seksisessio. 55 prosenttia miehistä ja naisista kannatti kyseistä asentoa.

Toiseksi sijoittui lähetyssaarnaaja 30 prosentin kannatuksella, sivuttain olemista suosi 25 prosenttia ja takaapäin sijoittu neljänneksi 17 prosentilla. Tutkimus toteutettiin kyselyillä, joihin vastasi yli 14 000 miestä ja naista.

Tutkimusta tehnyt Ian Kerner ei Women’s Healthin mukaan yllättynyt tuloksista. Seksiterapeuttina työskentelevä Kerner kertoi miespotilaidensa, jotka kokevat ennenaikaista siemensyöksyä, nimenneen nainen päällä -asennon parhaaksi, koska nainen saa eniten stimulointia klitorikselle ja työntyminen on vähäistä.

”Jos mies laukeaa, on asennossa silti mahdollista vielä naisenkin saavuttaa orgasmi, koska hän voi jatkaa päällä olemista sen mukaan, miten miehen erektio laantuu ja saada päällä ollessa edelleen painetta klitorikseen”, Kerner sanoi.

Kernerin mukaan peniksen alaosa löystyy viimeisenä, joten sen myötä nainen voi saada hieman lisää aikaa, jos hän ei ole valmis yhtä aikaa miehen kanssa. Seksiteraputin mukaan takaapäin taas on nopein, koska siinä tulee eniten hankausta penikseen, mikä usein nopeuttaa laukeamista.

Lähde: Women’s Health

Kommentit

Kommenttia