Tämä yksi ainoa piirre miehessä saa naiset hullaantumaan

Mikä yksi yltää ylitse muiden, kun kysytään, mitä nainen mieheltä haluaa? Onko se upea sikspäkki vai kuusinumeroinen luku pankkitilillä? Vai haluavatko naiset pitkän tumman komistuksen valkoisen hevosen selässä?


Moni varmaan vastaa, että tärkeintä on, että mies saa naisen nauramaan. Tämän varmasti allekirjoittaa todella moni nainen.


The Man’s Guide to Women -teos väittää kuitenkin, että naisten mielestä kaikkein tärkein ominaisuus miehessä on kuitenkin luotettavuus.


Luotettavuus ei kuitenkaan merkitse pelkästään sitä, että mies ei petä. Luotettavuus merkitsee paljon enemmän. Se merkitsee muun muassa sitä, että mies on, kuka sanoo olevansa, tekee, mitä sanoo tekevänsä ja on oma itsensä ilman, että esittää mitään.


Luotettavuuden kaipuu selittää kuulemma myös ilmiön, miksi naiset käyvät usein kuumana palomiehiin (upean kropan lisäksi), he nimittäin symboloivat naiselle luotettavuutta.


Mies, joka tulee aina treffeille sovittuna aikana, pitää antamansa lupaukset ja osoittaa muillakin pienillä tavoilla välittävänsä, saa naisen kuin naisen sydämen läpättämään.

Samaistuitko artikkeliin? Jaa se myös ystävillesi!

Lähde: Independent