Niin sarjan näyttelijät kuin sitä Yhdysvalloissa näyttävä NBC ovat vahvistaneet rakastetun sitcomin saavan uusia jaksoja.

Useita Emmy-palkintoja voittanut komediasarja Will & Grace tekee paluun televisioruutuihin tuttujen hahmojen kera. Sarjaa Yhdysvalloissa esittänyt NBC vahvisti paluun keskiviikkona lyhyellä trailerilla ja Elle-lehden mukaan luvassa on kymmenen uutta jaksoa.

Will & Grace -sitcomia tehtiin alun perin kahdeksan kautta vuosien 1998 ja 2006 välillä. Sarjassa seurataan homoseksuaalin lakimiehen, Will Trumanin (Eric McCormack) ja hänen parhaan ystävän, sisustussuunnittelija Grace Adlerin (Debra Messing) elämää New Yorkissa.

Kämppiksinä asuvan kaksikon lisäksi suuremmassa roolissa sarjassa ovat Gracen assistentti, rikas Karen Walker (Megan Mullally) ja Willin homoseksuaali näyttelijäystävä Jack McFarland (Sean Hayes).

Sarjan pääosanelikko teki jo lyhyen paluun viime syksynä, kun näyttelijät kuvasivat Yhdysvaltojen presidentinvaalien alla vajaan 10 minuuttia kestäneen kohtauksen, jolla kehotettiin ihmisiä äänestämään vaaleissa.

Uudesta Will & Grace -kohtauksesta, joka toteutettiin ilman NBC:n osallistumista, tuli nopeasti hurjan suosittu. Elle-lehden mukaan kohtaus kiinnitti NBC:n huomion ja sen jälkeen NBC:n väki alkoi keskustella näyttelijöiden ja sarjan luojien kanssa jatkosta.

Päänäyttelijät itse ovat selvästi innostuneita paluusta ja ovat myös vahvistaneet tiedon uusista jaksoista Twitter-tileillään:

Voit katsoa NBC:n julkaiseman lyhyen trailerin artikkelin yltä ja syksyllä julkaistun presidentinvaaleihin liittyvän uuden kohtauksen täällä.

Will & Grace ei ole ainoa suosittu sarja, joka tekee paluun tämän vuoden aikana. Kerroimme aiemmin, että Pako palaa myös ruutuihin ja uudesta kaudesta on julkaistu traileri – lue lisää täällä.

Lähde: Elle

Kommentit

Kommenttia