Koostevideolla nähdään dramaattisen itkuisia kuin ymmärtäviäkin reaktioita.

Olennainen osa halloweenin viettoa Yhdysvalloissa on lasten karkki vai kepponen -kierros, jonka aikana he kiertävät talosta toiseen keräämässä karkkia. Kun on nähnyt tällä tavoin vaivaa karkkien saamiseksi – ja ovathan ne etenkin lasten mielestä todella herkkua – ei ole vaikea kuvitella, miten murtunut on, jos joku muu onkin syönyt kerätyt namut.

Talk show -isäntä Jimmy Kimmel on kuitenkin pyytänyt vanhempia väittämään lapsilleen, että he ovat syöneet heidän halloween-karkkinsa ja kuvaamaan lasten reaktiot. Tämä on ollut suosittu osa Jimmy Kimmel Live -ohjelmaa jo monta vuotta; ensimmäisen kerran tällainen huijaus tehtiin vuonna 2010.

Talk show’n YouTube-kanavalla on nyt julkaistu kooste tämän vuoden halloween-karkkijäynästä ja lasten reaktioista. Vaikka monet reaktioista sisältävät itkua ja parkua, reagoivat lapset välillä hulvattomillakin tavoilla, kun vanhempi kertoo syöneensä hänen halloween-karkit.

”Minä soitan poliisille”, yksi tyttö toteaa koostevideolla.

”Annan anteeksi, mutta älä tee sitä uudelleen. Sinusta tullee ’basic’ sen takia. Sinun pitää kakata se kaikki ulos”, toinen tyttö tokaisee.

Eräs poika taas toruu, miten tylyä karkkien syöminen oli ja kertoo aikovansa syödä seuraavana päivänä vanhemman juttuja. Samaan aikaan pojan sisko reagoi turhautuneesti ja purkaa pettymystään kurpitsaämpäriin, jota on todennäköisesti käytetty karkkien keräämiseen.

”Sinun pitää syödä vihanneksia, ei karkkia”, poika opastaa vanhempaansa tämän kerrottua, että hän söi karkit nälkäänsä.

Yksi poika sen sijaan reagoi varsin hellyttävästi karkkihuijaukseen. Äiti on kertonut hänelle, että kyse oli huijauksesta ja kysyy, onko poika iloinen, ettei niitä todellisuudessa ole syöty.

”Hieman, mutta rakastan sinua enemmän kuin karkkia”, poika vastaa.

Voit katsoa lasten koosteet artikkelin yllä olevalta videolta.