Nukutteko te tässä asennossa? Lue, mitä se kertoo suhteestanne!

Suhteessa on paljon merkkejä, joista voi tunnistaa, onko suhde lipumassa eron partaalle. Eri sängyissä nukkuminen on melko selkeä merkki siitä, että parisuhteellanne ei mene hyvin. Samassa sängyssäkin nukkuessa suhteessa voi mennä huonosti. Eri nukkuma-asennot paljastavat tutkimusten mukaan erilaisia asioita suhteen tilasta.


Seuraava tutkimustulos on kuitenkin todella yllättävä. Olisitko uskonut, että halaava nukkuma-asento ennakoi eroa? Näin asia kuitenkin on!


Tutkimus osoittaa, että jos pari nukkuu lusikka-asennossa niin, että nainen on iso lusikka, on pari melko todennäköisesti matkalla eroa kohti. Tutkimuksen mukaan lähes 90 % eronneista pariskunnista nukkui tässä asennossa!


Tutkijat kertovat, että tämä asento osoittaa, että kaikki ei ole suhteessa hyvin, ja että nainen osoittaa lusikoinnillaan olevansa huolissaan avioliitosta ja halua yrittää silti jäädä suhteeseen. Nainen voi myös osoittaa pelkäävänsä, miten suhde voi.


Asiantuntija huomauttaa, että asento voi myös merkitä sitä, ettei nainen saa tarpeeksi huomiota ja hellyyden osoituksia suhteessa.


Jos nukutte tässä asennossa, älä hätäile! Mieti, miten suhteenne voi ja jos huomaat, että teillä on ongelmia, käsitelkää ne huolella! Jos suhteessanne on kaikki hyvin, älä huoli asiasta vaan nukkukaa juuri niin kuin itse haluatte!

Oliko tämä sinulle yllättävä fakta? Jaa artikkeli myös ystävillesi, jotka ovat parisuhteessa!

Lähde: Best Life