Nettideittailu aiheuttaa enemmän eroja

Kyselyn mukaan netissä tavanneet parit menestyvät epätodennäköisemmin pitkässä juoksussa kuin parit, joiden suhde on saanut alkunsa nettimaailman ulkopuolella.

Stanfordin ja Michiganin osavaltion yliopisto teki kyselyn yli 4 000 ihmiselle selvittääkseen, miten nettideittisivustoilla tavanneet parit selviävät elämässä. Cosmopolitanin mukaan tulokset eivät ole kovin mairittelevat.

Tutkimuksen mukaan nettideittisivustoilla tavanneet parit menevät epätodennäköisemmin naimisiin. Sen lisäksi nettideittisivustoilla tavanneet parit, jotka ovat menneet naimisiin, eroavat todennäköisemmin kuin ”offlinessa” tavanneet parit.

Kyselyn mukaan nettideittailu ei myös ole tehokkain tapa löytää romanttista kumppania. Cosmopolitanin mukaan tuloksista ilmeni, että netissä tavanneilla pareilla kestää keskimäärin kauemmin ehdottaa parisuhdetta kuin netin ulkopuolella tavanneilla pareilla.

Michiganin osavaltion yliopiston tutkija Aditi Paul spekuloi, että syy tälle on se, että netin kautta alkaneita parisuhteita ei oteta niin vakavasti.

Lähde: Cosmopolitan


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.