Niin sinkku kuin varattu voi toisinaan kokea rakkauselämänsä kaipaavan jotain uutta ja piristävää.

Muutoksen kaipuu voi johtaa suuriin suunnitelmiin muutoksista, joita pitäisi tehdä, jotta saisi rakkauselämänsä uuteen uskoon. Parempi idea voi kuitenkin olla se, että aloittaa pienin askelin ja tavoilla, jotka ovat mukavia ja hauskoja.

Cosmopolitan on listannut ideoita rakkauselämän piristykseksi, ja suomensimme niistä alle viisi vinkkiä niin sinkuille kuin varatuille.

Jos olet sinkku

Vaihda perinteistä ensitreffien paikkaa

Ei ole huono idea käyttää jotain tiettyä paikkaa, jossa tapaat uudet treffikumppanisi. Ensitreffit ovat usein jännittävät ja tuttu ja turvallinen tapaamispaikka voi tuntua silloin hyvältä. Jos kuitenkaan tämä tapaamispaikka ei ole ollut kovin hedelmällinen, voisi uuteen paikkaan vaihtaminen tehdä hyvää tai jopa päätös mennä joka kerta ensitreffeillä eri paikkaan kuin aiemmin. Voit ajatella tätä kuin parantaisit ensitreffiesi feng shuita.

Muuta asetuksia deittisovelluksessa

Voit kasvattaa tai pienentää ikähaarukkaasi, vaihtaa alueen etäisyyttä, miltä etsit kumppania, vaihtaa deittisovelluksen profiilissasi olevia kuvia, kokeilla uudenlaista esittelytekstiä… Vaihtoehtoja on monia ja ne tuovat piristystä sekä vaihtelua deittisovelluksen käyttöön.

Luovu jostakin deittailuun liittyvästä neuvosta

Usein sinkkuna ollessa ärsyttää se, miten kaikki koettavat auttaa löytämään parisuhteen. Tämä tarkoittaa neuvoja, neuvoja ja lisää neuvoja, jotka eivät oikeastaan tarkoita mitään. Mieti kaikkia neuvoja, joita sinä olet saanut kuulla ja lukea ja luovu joistakin niistä. Ystäväsi neuvoi menemään aina toisillekin treffeilä? Unohda se! Toinen ystäväsi kertoi, ettei koskaan kannata laittaa ensin viestiä? Unoha sekin neuvo!

Suostu tekemään jotain täysin uutta

Esimeriksi jos sinulla on ollut tapana kieltäytyä ensitreffeistä, joilla tehdään jotain muuta kuin mennään yksille tai syömään, luovu tällaisesta. Tai mene vielä pidemmälle ja ala itse ehdottaa, mitä ensitreffeillä voisi tehdä. Uskalla uskaltaa ja kokeile uutta, kuten seinäkiipeilyä tai keramiikkatuntia – näin saat ainakin hauskan kokemuksen, jos treffit eivät muuten mene kovin hyvin.

Pyri lähestymään ihmisiä, joista olet kiinnostunut

Sen sijaan, että odottaisit sinun kanssasi silmäpeliä pelanneen tyypin lähestyvän, lähesty häntä itse. Tämä on toki helpommin sanottu kuin tehty, mutta se on suosittu neuvo sen takia, koska se on hyvä. Olipa kyse sitten juttelun aloittamisesta kasvokkain tai viestitellen, uskalla tehdä aloite. Se tuntuu hyvältä.

Jos olet parisuhteessa

Suunnitelkaa pieni reissu

Viikonloppureissu jonnekin vähän kauemmas, päivän reissu johonkin lähelle tai yö hotellissa omalla asuinpaikalla, mikä tahansa näistä on hyvä idea. Pääasia on suunnitella jotain uutta ja hauskaa yhdessä. Opit paljon toisesta ihmisestä, kun suunnittelette jotain yhdessä. Se on myös aina hyvä ja pieni virstanpylväs suhteessa kuin suhteessa.

Päättäkää mennä uuteen ravintolaan joka kuukausi

Varmasti vakiopaikkanne ruoat ja juomat ovat hyviä, mutta ne eivät sieltä katoa minnekään, jos muutaman viikon välein käytte eri paikassa treffi-iltana. Vaihtelu tekee hyvää ja se auttaa teitä olemasta se pariskunta, joka vain tuijottaa annostaan ja puhelintaan, syöden hiljaisuudessa samassa pöydässä joka viikko. Samalla voitte löytää myös uuden lempipaikan.

Vastatkaa New York Timesin rakkauskysymyksiin

Jokunen vuosi sitten New York Times julkaisi 36 kysymystä ja ohjetta, jotka oli suunniteltu saamaan kaksi ihmistä rakastumaan toisiinsa. Nämä pohjautuivat psykologi Arthur Aronin tutkimukseen. Kysymykset on jaettu kolmeen osioon ja jokainen on toista intiimimpi. Kysymyksiin vastaamalla opitte paljon toisistanne ja kumppanista tulee läheisempi – kenties rakkautennekin syvenee.

Jättäkää ulkona syöminen sivuun kuukaudeksi ja säästäkää rahaa yhtä isoa juttua varten

Sen sijaan, että kävisitte syömässä ulkona muuten vain, koska ei huvita tehdä ruokaa, säästäkää rahaa ja menkää myöhemmin syömään hienoon ja kalliimpaan ravintolaan kuin missä teillä on normaalisti vara käydä. Tämän myötä voitte onnistua laittamaan enemmän kotona ruokaa yhdessä sekä teillä on jotain hauskaa, mitä odottaa sekä uusi kokemus jaettavaksi – kaikki hyviä asioita.

Valitkaa päivä, jolloin yhdessä ette tee yhtään mitään

On helppoa tulla toimeen jonkun kanssa, kun jatkuvasti tekee siistejä ja hauskoja asioita yhdessä, mikä on myös yksi parisuhteessa olemisen hyvä puoli. Mutta jos haluatte laittaa rakkautenne pieneen testiin, kokeilkaa viettää päivä yhdessä tekemättä mitään. Jos voitte nauttia toisistanne ilman häirötekijöitä tai aktiviteetteja, on käsissänne jotain kestävää. Samalla myös saatte täysin levolle omistetun päivän nautittavaksi.

Lähde: Cosmopolitan