Juoruilu ja muiden asioista kiinnostuminen on hyvin yleistä.

Monet ovat kiinnostuneita etenkin julkkisten asioista. Siinä on jotain kiehtovaa, kun voi lukea lehdistä tai netistä, miten Benniferillä menee kakkoskierrokseellaan tai mitkä ovat viimeisimmät käänteet brittikuninkaallisten perhedraamassa.

Arkisessa elämässäkin on kuitenkin heitä, jotka toistuvasti huomaavat olevansa draaman keskellä, kuulevat asioita, saattavat levittää tietoa eivätkä tiedä, miten välttyisivät tältä. Pure Wow’n mukaan tämä taipumus saattaa olla kirjoitettu tähtiin – ja nämä kolme tähtimerkkiä ovatkin suurimmat juoruilijat merkkien joukosta.

Kaksoset

Puhumisen lahjalla siunattu kaksoset lähtee usein keskustelusta kuin keskustelusta kera mehukkaiden tietojen. Pure Wow’n mukaan tällä äärimmäisen puheliaalla merkillä ei ole ikäviä aikomuksia, vaan hän on vain niin usein osallisena keskusteluissa, että asioita tulee esiin tahattomasti. Kaksoset voivat löytää itsensä liemestä, koska he ovat aina äänessä ja innostuvat helposti, joten asioita voi lipsahtaa luonnostaan ja ennen kuin hän itse huomaakaan, on tietoa liikenteessä. Pure Wow’n mukaan tämän horoskooppimerkin voi odottaa juoruilevan työkaveristaan, joka odottaa vauvaa, muttei ole paljastanut sitä vielä kenellekään tai hän vahingossa paljastaa yllätyssynttärijuhlat juhlakalulle.

Skorpioni

Skorpionit ovat luonnostaan uteliaita, joten ei liene yllätys, että he ovat jatkuvasti työntäneet nenänsä muiden asioihin. Pure Wow’n mukaan koska skorpionilla on taipumus kuulusteluun ja tenttaamiseen, voi hänen odottaa kaivavan esiin syviä, synkkiä salaisuuksiakin. Skorpioni todennäköisesti tietää kaiken ystäviensä viimeisimmistä romanttisista valloituksista ja heti kertoo ystäväporukalleen, jos jokin vaikuttaa epäilyttävältä. Pure Wow myös toivottaa onnea matkaan kenelle tahansa, kuka koettaa päästä läpi skorpionin lähipiiriin. Tämä omistushaluinen ja reviiristään tarkka vesimerkki nopeasti vihjailee läheistensä korviin asioita, kunnet olet osoittanut olevasi luottamuksen arvoinen. Vaikka tällä horoskooppimerkillä on intinsiivinen puoli, on skorpioni myös mainio pitämään salaisuuksia, joten usein ystävät kertovat kaikki kuumat juorut skorpionille ja koska hän tykkää tietää asioita, skorppari on pelkkänä korvana.

Leijona

Huomiota hakeva leijona tekee lähes kaikkensa sopeutuakseen joukkoon, joten Pure Wow’n mukaan on tärkeä, että hänellä on kaikki likapyy… yksityiskohdat tiedossa. Yrittääpä leijona lähentyä uusien ystävien kanssa tai etsii keinoja tuntea olonsa paremmaksi itsensä suhteen, on tämä ylpeä merkki hyvä keräämään muiden salaisuuksia ja paljastamaan niitä seurauksista huolimatta. Koska leijonalla on taitoa draamaan, voi hänen odottaa olevan välikädessä kahden frenemien (friend+enemy) välillä, ketkä puhuvat toisistaan selkiensä takana. Pure Wow’n mukaan tämä tulimerkki kerää kaiken tarpeellisen tiedon ja saa huoneessa olevat puhumaan asiat halki, jotta hän voi nousta esiin sankarina, joka onnistui ratkaisemaan konfliktin.

Kerroimme aiemmin 7 syytä, miksi naiset juoruavat ja löydät nämä syyt täältä. Lisäksi kerroimme, miten ystävästä juoruilu toisen ystävän kanssa voi olla hyvästä sinulle, ja voit lukea tästä lisää täällä.

Lähde: Pure Wow