Onnennumeroita voi selvittää monella tavalla.

Esimerkiksi WikiHow kertoo, että voit selvittää onnennumerosi muun muassa syntymäaikasi avulla laskemalla yhteen syntymäpäiväsi, kuukautesi ja vuotesi numerot niin, että niistä jokaisesta muodostuu yksi numero. Nämä numerot lasketaan sitten yhteen, kunnes jäljellä on yksi numero.

Eli jos olet syntynyt vaikkapa 14. joulukuuta 1990, laskettaisiin onnennumero näin:

  • päivä: 1+4=5
  • kuukausi: 1+2= 3
  • vuosi: 1+9+9+0= 19 = 1+9= 10 = 1+0= 1
  • saadut numerot lasketaan yhteen: 5+3+1 = 9
  • onnennumero olisi 9

Jos taas haluat tietää onnennumerosi ilman tällaisia laskutoimenpiteitä, johon on useita tapoja, voit kääntyä astrologian puoleen. Top 10 Casinosin asiantuntijat jututtivat ennustaja Inbaalia, joka paljasti jokaiselle horoskooppimerkille kolme onnennumeroa – löydät omasi alta.

Oinas: 9, 45 ja 54

Oinaan vilpitön lumoavuus vetää onnea puoleesi. Koska hallitsevan planeettasi Marsin numero on 5 ja Tarot-korttisi on Keisari, numero 4, voit pitää hauskaa leikitellen numeroilla 45 ja 54 sekä neljän ja viiden yhteissummalla, 9:llä. Onnenpäiviäsi ovat tiistai, perjantai ja lauantai, joten voit etenkin viikonloppuisin saada paljon iloa irti näistä numeroista.

Härkä: 2, 12 ja 35

Härkä ei kiirehdi ja etenee rauhassa. Numero 7 edustaa sinun hallitsevaa planeettaa, joka on Venus. Tarot-korteissa saat numeron 5, Paavin/Hierofantin, jota myös hallitsee Venus. Kun nämä numerot yhdistetään, saadaan 12, vähentämällä saadaan 2 ja kertomalla 35. Näin muodostuu härän onnennumerot. Härän onnekkaimpia päiviä toukokuussa ovat sunnuntai 23. päivä sekä torstai 27. päivä.

Kaksoset: 14, 66 ja 88

Kaksosten päättämätön luonne houkuttaa sinut lyömään vetoa itseäsi vastaan. Taroteissa korttisi on Rakastavaiset, joiden numero on 6. Merkurius on sinun hallitseva planeetta ja se kantaa numeroa 8. Onnennumeroina ne muodostavat tuplanumerot kaksosten tyyliin, eli 66 ja 88 sekä yhteenlaskettuna 14, joka on sinun bonusnumero. Muista, että onnenpäiväsi ovat myös kaksikko: keskiviikko ja torstai.

Rapu: 7, 9 ja 63

Kilttiä, huomaavaista rapua hallitsee Kuu, jonka myötä illat ja yöt ovat sinun onnekkainta aikaa. Tarot-korteissa olet Vaunut, jonka numero on 7. Kuun numero on 9, joten 7 ja 9 ovat sinun onnennumeroitasi, ja kertomalla ne saadaan kolmas onnennumero, 63.

Leijona: 48, 68 ja 86

Ylpeä ja äänekäs leijona on syntynyt voittamaan eikä siedä häviämistä. Tuskin otat täytenä yllätyksenä sitä, että Tarot-korttisi on Voima/Tasapaino, johon liittyy numero 8. Sinua hallitsee Aurinko, johon taas yhdistyy numero 6. Koska sinuun sopii näyttävyys ja isot asiat, leikittele isoilla numeroilla 68 ja 86 sekä kertomalla 8 ja 6, jolloin saat 48. Jokainen päivä on leijonalle onnekas, joten kokeile onneasi!

Neitsyt: 72, 89 ja 98

Järjestelmällinen ja looginen neitsyt haluaa nähdä kaikessa jotain toistoa, kaavamaisuutta ja tiettyä kuviota. Tarotissa saat kortin Erakko, jonka numero on 9, ja planeetoista sinua hallitsee numeroon 8 yhdistyvä Merkurius. Onnennumeroiksi muodostuvatkin niiden yhdistelmät 89 ja 98 sekä 72, joka on tietysti 8 kerrottuna 9:llä. Neitsyen onnenpäivä on keskiviikko.

Vaaka: 7, 11 ja 77

Hellä ja päättämätön vaaka voi turvautua onnennnumeroihinsa. Sinun hallitseva planeetta on Venus, jolloin onnennumerosi on 7. Tarot-korttisi on nimeltään Oikeudenmukaisuus, johon liittyy numero 11. Käytä 77 sinun päivittäisenä onnennumerona, sekä 7 ja 11 omillaan. Vaa’an onnenpäivä toukokuussa on maanantai 24. päivä.

Skorpioni: 10, 13 ja 100

Tähtimerkeistä se kaikista mystisin on skorpioni, joka uskoo tällaisiin ennustuksiin ja onnennumeroihin, vaikkei kertoisi sitä kenellekään. Hallitsevalla planeetallasi Plutolla ei ole numeroa, joten Inbaal määritteli sen nollaksi ja pääset leikkimään numerolla 100 sekä 10. Lisää siihen ekstraonnennumero 13, joka on monille epäonnennumero. 13 tulee Tarot-kortistasi Kuolema, joka edustaa merkkiäsi. Skorpionin onnenpäivä on tiistai.

Jousimies: 4, 14 ja 56

Hauskanpitoa rakastava jousimies on rämäpäinen, ei kuuntele hulluja ideoita onnennumeroista, vaan päättää itse omat sääntönsä. Saat kuitenkin tietää onnennumerosi, jotka ovat peräisin hallitseva planeetta Jupiterilta, jonka numero on 4, sekä Tarottien Kohtuus-kortista, johon yhdistyy numero 14. Käytä 4 ja 14 erikseen onnennumeroinasi ja jos haluat yhdistää ne, kerro ne ja käytä myös numeroa 56. Jousimiehen onnenpäivä on torstai.

Kauris: 5, 18 ja 45

Kauris rakastaa rahan tuoksua ja kuinka sitä sataa omaan laariin. Totuttele voittoon hyödyntämällä onnennumeroidesi voimaa, mitkä saat Tarot-kortistasi Paholainen, jonka numero on 15, sekä hallitsevan planeettasi Saturnuksen numerosta 3. Kerro ne ja saat luvun 45 onnennumeroksi, jaa 15 3:lla ja saat numeroksi 5 ja lisää ne yhteen saadaksesi kolmanneksi onnennumeroksi 18. Kauriin onnenpäivät toukokuussa ovat torstai 27. päivä sekä maanantai 31. päivä.

Vesimies: 1, 11 ja 17

Vesimies on salaperäinen ja ainutlaatuinen. Tarot-korttisi on Tähti numerolla 17 ja hallitseva planeettasi on Uranus, jonka numero on 1. Näistä saat jo kaksi onnennumeroasi ja kolmannen saat laittamalla kaksi ykköstä vierekkäinen, eli 11. Vesimiehen kannattaa olla kuitenkin tarkkana, sillä onnenpäivät osuvat viikonlopulle, lauantaille ja sunnuntaille.

Kalat: 16, 20 ja 36

Kalat on rakastava ja romanttinen merkki, jonka puoleen kaikki kääntyvät, kun haluavat vuodattaa tuntojaan. Sinun Tarot-korttisi on Kuu, jonka numero on 18. Hallitseva planeettasi sen sijaan on Neptunus numerolla 2. Yhdistä nämä kaksi numeroa ja saat onnennumeron 20, vähennä isommasta pienempi ja saat onnennumeron 16 ja kerro ne saadaksesi kolmas onnennumerosi, 36. Kaloilla riittää onnea toukokuussa, sillä onnenviikkosi alkaa maanantaina 24. päivä ja kestää lauantaihin 29. päivä saakka.

Löydät lisää tapoja onnennumeron selvittämiseen WikiHow’n sivuilta täältä.