Vahinkoja sattuu huoneessa kuin huoneessa, mutta muutamat ovat selvästi muita yleisempiä.

Kun on kyse seksin harrastamisesta, on vain mielikuvitus rajana niin asentojen kuin paikkojen suhteen. Intiimit puuhat eivät kuitenkaan aina mene niin kuin Strömsössä.

Yhdeksän kymmenestä miehestä (89 %) ja puolet naisista (49 %) ovat kertoneet loukanneensa itseään jollain tavalla seksin aikana, paljastaa End of Tenancy Cleaning Londonin teettämä kysely. Eniten vahinkoja ovat saaneet osakseen pää (72 %), jalat (61 %), selkä (58 %), lantion seutu (49 %) ja kädet (38 %).

Koska vahinkoja sattuu myös seksin aikana ja seksiä harrastetaan yleensä eniten oman kodin suojissa, ovat osa kodin tiloista selvästi vaarallisempia seksin kannalta. End of Tenancy Cleaning London tutki asiaa kyselyllään ja sai selville, missä kodin huoneissa on vaarallisinta harrastaa seksiä, ja koosti siitä top 10 -listan.

Tarkkana kylppärissä

Jos haluat harrastaa seksiä kylpyhuoneessa, kannattaa olla erityisen varovainen. Kyselyn mukaan kylpyhuone nimittäin on kodin vaarallisin huone, jossa harrastaa seksiä. 91 prosenttia on loukannut itseään jollain tavalla nauttiessaan kylpyhuoneessa muustakin kuin kuumasta suihkusta.

Vaikka kylpyhuone sai kyseenalaisen kunnian, vetoaa se ihmisiä puoleensa seksimielessä. Kolme neljästä (75 %) kyselyyn vastanneesta kertoi kylpyhuoneen olevan yleisin paikka, jossa he harrastavat seksiä. Huoneiden top 10 -listalla kylpyhuone on kolmanneksi yleisin huone seksin harrastamiseen.

Keittiö kakkosena

Tohtori Shahzadi Harperin mukaan keittiö on kodin paras huone seksin harrastamiseen (voit lukea tästä lisää täällä), mutta kyselyn mukaan se on myös vaarallinen. 86 prosenttia ihmisistä on loukannut itseään harrastaessaan seksiä keittiössä, mikä antaa keittiölle kakkospaikan vaarallisimpien huoneiden listalla.

Kaksi kolmesta (69 %) kyselyyn vastaajasta kertoi, että keittiö on heillä yleisin paikka seksin harrastamiseen. Keittiö on näin neljänneksi yleisin kodin huone, jossa harrastaa seksiä.

Olohuoneessa ei vain oleskella

Olohuone on toiseksi yleisin huone, jossa ihmiset harrastavat seksiä (83 %). Olisi helppo kuvitella, että olohuoneessa on turvallista harrastaa seksiä, mutta kysely puhuu toista kieltä: olkkari on kolmanneksi vaarallisin. 75 prosenttia vastaajista kertoi loukanneensa itseään olohuoneessa harrastettujen intiimien puuhien yhteydessä.

Suosituin huone neljänneksi vaarallisin

Ei liene yllätys, että makuuhuone on yleisin paikka kodissa, missä harrastetaan seksiä. Makuuhuone nappasi yleisimmän paikan tittelin 96 prosentilla.

Vaarallisimpien huoneiden listalla makuuhuone on neljäntenä, vain kolmen prosentin erolla olohuoneeseen. 72 prosenttia kyselyyn vastanneista sanoi loukanneensa itseään jollain tavalla harrastaessaan seksiä makuuhuoneessa.

Parvi/ullakko täydentää viiden kärjen

Viidenneksi vaarallisimmaksi huoneeksi kyselyssä todettiin parvi/ullakko. Kaksi kolmesta (67 %) kertoi loukanneensa itseään ryhdyttyään seksileikkeihin parvella tai ullakolla.

Tämä ei kuitenkaan ole kovin yleinen tila seksin harrastamiseen: 33 prosentin tuloksella parvi/ullakko oli yleisimpien huoneiden listalla kahdeksantena.

Alta näet koko top 10 -listan niin kodin vaarallisimmille huoneille kuin yleisimmille huoneille, joissa ihmiset harrastavat seksiä:

Näissä huoneissa tapahtuu eniten seksivahinkoja:

 1. Kylpyhuone 91 %
 2. Keittiö 86 %
 3. Olohuone 75 %
 4. Makuuhuone 72 %
 5. Parvi/ullakko 67 %
 6. Ruokailuhuone 56 %
 7. Lisärakennus 42 %
 8. Työhuone 38 %
 9. Kodinhoitohuone 27 %
 10. Autotalli 21 %

Näissä huoneissa harrastetaan yleisimmin seksiä:

 1. Makuuhuone 96 %
 2. Olohuone 83 %
 3. Kylpyhuone 75 %
 4. Keittiö 69 %
 5. Työhuone 59 %
 6. Ruokailuhuone 52 %
 7. Kodinhoitohuone 36 %
 8. Parvi/ullakko 33 %
 9. Lisärakennus 25 %
 10. Autotalli 16 %