Olitpa sitten vasta heräämässä omaan seksuaaliseen hyvinvointiin tai kokenut ”välinekonkari”, saatat kokea näitä ongelmia seksilelujen suhteen.

Sen lisäksi, että paristot unohtuivat vaihtaa, nämä ovat viisi yleisintä ongelmaa, joita seksilelun omistaja saattaa kohdata:

PUHDISTUS UNOHTUU
Seksilelun ollessa henkilökohtainen, saattaa sen oikeanlainen puhdistus unohtua. Muista kuitenkin puhdistaa lelut aina käytön jälkeen, joko lelujen puhdistamiseen tarkoitetulla pesuaineella tai saippualla, jos lelu sen kestää.

SÄILYTYS TAPAHTUU VÄÄRIN
Varmista, että lelusi on täysin puhdistettu ja kuivattu ennen säilöön laittamista. Säilytä seksilelut erillään toisistaan, jotta ne eivät sulaudu toisiinsa, tai jotta niihin ei tartu tosistaan väriä. Muovi- tai kangaspussi jokaiselle lelulle omakseen, on mainio keino säilyttää leluja oikein.

AJATELLAAN, ETTÄ SEKSILELUT OVAT VAIN SOOLOSEKSIÄ VARTEN
Seksilelut ovat omiaan nostattamaan kumppaneiden välistä tunnelmaa ja ne piristävät mukavasti seksielämää. Jos lelut kainostuttavat, kannattaa asiasta esimerkiksi aluksi keskustella kumppanin kanssa ja tehdä yhdessä ostoksia. Ajan myötä seksileluista saattaa tulla olennainen osa kumppaneiden välistä seksiä.

AJATELLAAN, ETTÄ SEKSILELU KORVAA KUMPPANIN
Seksuaaliterveysasiantuntijat törmäävät työssään usein tämänkaltaiseen ajatukseen. Seksilelujen on tarkoitus olla apureita, jotka auttavat saamaan tyydytystä ja laukaisemaan kiihottumista, kumppanin korvikkeeksi niitä ei kuitenkaan kannata mieltää, eikä niiden kautta evätä itseltään mahdollisuutta parisuhteeseen.

AJATELLAAN, ETTÄ SEKSILELU ON KORVIKE HUONOLLE SEKSILLE
Joskus seksilelun esiin kaivaminen saattaa kumppanista tuntua siltä, että hän ei yksin riitä. Lelua ei myöskään haluta kaivaa esille, koska saatetaan kokea sen aiheuttavan kumppanille pahaa mieltä. Avoin keskustelu on avain myös tähänkin ongelmaan, jos seksilelut koetaan uhkana.

Jaa tämä juttu myös ystäville!

Lue myös: Seksilelujen evoluutio – video näyttää, miten seksilelut ovat muuttuneet sadassa vuodessa

Lähde: Pure Wow