Tämä tarina on uskomattoman nolo, mutta todellisuudessa näin voisi käydä kenelle tahansa. Miten viattomat treffit voivatkin muuttua ihan hulluksi tapahtumasarjaksi.

Kyseinen tarina alkoi leviämään sen jälkeen, kun Englantilainen nuori mies Liam aloitti pienen keräyksen netissä korvataakseen talonsa ikkunan.

Jatka lukemista jos haluat lukea mitä treffeillä EI kannata tehdä.

Vein äskettäin Tinderissä tapaamani naisen ravintolaan. Meillä on ihana ilta ja nautimme toistemme seurasta. Ehdotin illan jatkumista luonani johon hän suostui. Korkkasimme viinipullon ja laitoimme dokkarin pyörimään.

Treffiseuralaiseni halusi päästä vessaan noin tuntia myöhemmin. Nainen palasi paniikinkiilto silmissään ja hän halusi kertoa jotain.
“Menin kakalle vessaasi”, nainen kertoi ja jatkoi: ”Se ei vetänyt. En tiedä, miksi tein niin, mutta panikoin. Nappasin vessapaperia, käärin pökäleen paperin sisäpuolelle ja heitin paketin ulos ikkunasta”. Yritin lohduttaa deittiäni sanomalla, että voimme mennä ulos, kerätä pökäleen pihalta ja heittää se roskiin. ”Voimme unohtaa koko asian ja esittää, että mitään ei olisi tapahtunut.” Asia oli kuitenkin hieman mutkikkaampi.

Ikkunani on tuplalasitettu, eli kahden ikkunan välissä on pieni välitila, johon pökäle tipahti. Kutan kuvassa näkyy:

Kuva: Liam Smith/gofundme.com
Kuva: Liam Smith/gofundme.com

Koska ainoa oikea ratkaisu oli rikkoa ikkuna, lähdin hakemaan tarvittavia työkaluja.

Deitilläni oli kuitenkin parempi idea.

Koska hän oli amatöörivoimistelija, hän oli vakuuttunut siitä, että ylettäisi poimimaan ”paketin” ikkunan välistä. Pitkän ponnistelun tuloksena hän ei kuitenkaann ylettänyt pökäleeseen. Lopuksi suostuin antamaan hänelle ”boostia” ja niin hän työntyi yhä syvemmälle ikkunarakoon. Lopulta hän todella yltyi tarttumaan pökäleeseen, laittoi sen pussiin ja ojensi sen ikkunan yläosasta. Koska tämä tapahtuma ei vielä ollut tarpeeksi nolo molemmille, hän jäi ikkunarakoon jumiin.Tässä me siis olimme. Deittini roikkui ikkunaraossa ylösalaisin.

Koska kyseistä tapahtumaa ei uskoisi ilman todisteita: Tässä kuvamateriaalia.

Kuva: Liam Smith/gofundme.com
Kuva: Liam Smith/gofundme.com

Kun deittini oli roikkunut ikkunaraossa jo viisitoista minuttia, soitin palokunnalle. Kun palomiehet saapuivat he ottivat esiin kaikenlaisia työkaluja ja saivat naisen pois ahdinkosta noin vartin päästä.

Kyseinen neiti selvisi onneksi tapahtumasta ilman (fyysistä) vahinkoa ja Liam sai kerättyä rahat uuteen ikkunaan. Rahaa tuli oikeastaan niin paljon, että Liam lahjoitti loput hyväntekeväisyyteen.

Jaa artikkeli ystävillesi ja tarjoa heille päivän parhaat naurut.

Lähde: gofundme.com