Nämä merkit kertovat miehen haluavan sinulta vain seksiä

Nykyään osa miehistä myöntää suoraan, jos haluaa parisuhteen sijaan pelkän seksisuhteen, mutta osa ei tee asiaa yhtä selväksi.

Vaikka monet seksitabut eivät ole enää tabuja ja seksuaaliset vapaudet ovat nousussa niin miesten, naisten kuin eri ikäistenkin osalta, ei tästä huolimatta aina ole kuitenkaan selvää, onko kahden ihmisen välillä pelkkä seksisuhde vai onko seksi osa suhdetta, josta voi tulla jotain kestävää.

Naisten avuksi Body + Soul koosti merkkejä, jotka kertovat siitä, että mies on kanssasi vain seksin takia:

Hän on yhteydessä vain yhdestä syystä

Ainoa syy hänen soitoillen tai viesteilleen on kysyä, mitä teet, jotta hän tietää, voiko tulla kyläilemään (seksin takia) tai ehditkö treffeille, mikä yleensä johtaa nopeasti seksiin.

Et tiedä mitään hänen elämästään

Hän ei koskaan kutsu sinua mukaansa minnekään ja tiedät vain hänen talonsa/asuntonsa/makuuhuoneensa sijainnin.

Hän ei edes muista nimeäsi

Älä naura, ihmiset ovat tehneet pahempiakin virheitä kuin tämän. Jos mies sotkee nimesi jonkun toisen nimeen, kutsuu sinua väärällä nimellä tai unohtaa edes sukunimesi, se vain kertoo siitä, että hän ei kiinnitä huomiota sinuun ja siihen, kuka olet. Jos hän olisi kiinnostunut sinusta, hän kyllä muistaisi nimesi.

Hän soittaa aina kello 21 jälkeen

Hän soittaa illalla ja puhelu alkaa tiedustelulla siitä, mitä parhaillaan teet. Tämä yleensä tarkoittaa, että hän ajattelee sinua, kun hän ajattelee seksiä. Imartelevaa? Kieltämättä, mutta jos haluat hänen ajattelevan sinua myös yhdeksältä aamulla tai iltapäivällä tai kun hän puhuu ystävilleen/perheelleen sinusta, niin silloin miehen käytös ei enää olekaan kovin imartelevaa.

Hän harvoin kysyy sinusta mitään

Jos mies ei kysele sinusta mitään ja lähinnä puhuu siitä, miltä näytät, kannattaa hänen kanssaan olla varuillaan, koska hän ei ole kiinnostunut sinusta. Hän on kiinnostunut sinusta silmäkarkkina sekä sinun saamisesta pois vaatteistasi.

Hän ei halua viettää aikaa kanssasi makuuhuoneen ulkopuolella

Mies löytää tekosyyn aina, kun mainitset kutsusta johonkin tapahtumaan ja pyydät häntä mukaan. Mutta hänellä on aina myöhemmin illalla aikaa sinulle – makuuhuoneessasi.

Hän haluaa vain pikapanoja

Jos onnistut näkemään vain seksistä kanssasi kiinnostunutta miestä päivällä, yleensä näkemiseen liittyy pikapano. Jos taas mies harrastaa pikapanoja kanssasi aina, olet hänelle silloin vain seksilelu.

Hän ei halua tavata ystäviäsi

Eikö mies ole ilmaissut mielenkiintoa tavata ystäviäsi? Hän voi olla ujo ja haluaa edetä hitaasti ystävien ja perheen tapaamisessa, niin on ainakin helppo ajatella hänen puolustuksekseen. Kannattaa miettiä, onko mies halukas tapaamaan ketään elämääsi kuuluvaa? Ja jos on, onko hän innostunut vai vähättelevä?

Hän kertoo haluavansa edetä hitaasti, mutta…

Mies on sanonut haluavansa edetä hitaasti, mutta silti jatkaa seksin harrastamista kanssasi yli kuukauden ja siitäkään huolimatta ette liity toistenne elämiin mitenkään muuten. Toinen kieltää totuuden siinä vaiheessa: kyse on vain seksisuhteesta.

Sinusta itsestäsi tuntuu siltä

Jos sinulla itselläsi on tunne, että mies on kanssasi vain seksin takia, on tunne yleensä silloin aiheellinen. Jos sinua epäilyttää, kysy mieheltä. Usein sen kuitenkin tietää, jos vain pysähdyt ja kuuntelet sisäistä ääntäsi. Jos tiedät mitä haluat ja se on enemmän kuin vain seksiä, saatko todella mieheltä silloin muutakin kuin seksiä?

Lähde: Body + Soul


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.