Nämä seitsemän hiusväri- sekä kynsitrendiä tulevat näkymään suuresti tänä vuonna.

Vuoden vaihduttua on tuoreiden trendien vuoro ihastuttaa, hurmata ja inspiroida. Tämä tarkoittaa tietysti sitä, että niin hiusvärien kuin kynsitrendien saralla puhaltavat uudet tuulet.

Cosmopolitan on nostanut esiin seitsemän hiusväritrendiä sekä seitsemän kynsitrendiä, jotka tulevat olemaan suuresti esillä tämän vuoden aikana. Koostimme nämä kauneustrendit samaan juttuun ja alta voit tutustua siihen, mitä tänä vuonna on luvassa.

Hiusväritrendit vuodelle 2019

Cosmopolitan hehkuttaa tämän vuoden hiusväritrendejä todella hyviksi – jopa niin hyviksi, että on vaikea tyytyä vain yhteen. Valitse alta suosikkisi – tai useampia – ja varaa aikaa kampaajalle, jos haluat jonkin trendisävyn hiuksiisi.

Pähkinänruskea ja kulta

Klassiset pähkinänruskeat sävyt saavat tänä vuonna hienovaraisen päivityksen kasvoja reunustavilla, vaaleanruskeilla raidoilla. Victoria’s Secretin enkelinäkin tunnetuksi tullut huippumalli Miranda Kerr on jo hypännyt tämän trendin kelkkaan ja hänen hiuksiinsa on yhdistetty kultaiset raidat. Tätä väriä on Cosmopolitanin mukaan helppo ylläpitää – etenkin jos aloittaa ruskealta pohjalta.

Musteinen musta

Tässä kiilto on avainasemassa, sillä tämä ei ole mikään alakuloinen, teinivuosiin sopiva sävy, vaan mitä kiiltävämpi, sen parempi. Sävyn ylläpitäminen on olennaista, joten kylppäriin kannattaa hankkia varastoon väriä hoitavia ja parantavia tuotteita ennen kuin varaat ajan kampaajalle.

Tuhkanharmaa

Jos haluat kokeilla tummempaa sävyä ilman, että sitoudut kokonaan mustaan tyyliin, on tuhkanharmaa silloin Cosmopolitanin mukaan selvä valinta. Sävyn voi värjäyttää hiuksiinsa niin, että tummimmat osat ovat juurissa, mikä on ihanteellista juurikasvua ajatellen, jos hiuksesi ovat tummat luonnostaan, ja vaaleammat harmaat osat ovat latvoissa.

Pastellinen pinkki

Harvoin muotiviikoilta pompsahtaa esiin käytännöllinen hiusväritrendi, mutta Cosmopolitan toteaa, että Marc Jacobsin kevät 2019 -näytöksessä nähdyt pastellisävyt voivat olla juuri omiaan inspiroimaan ja kokeilemaan rohkeampaa sävyä tänä vuonna. Malleilla oli sävyinä sinistä, laventelia ja oranssia, mutta pehmeä, hattaranpinkki varasti show’n. Jos ruusukulta oli aiemmin kovassa huudossa, on nyt pastellisen pinkin vuoro.

Baby blonde

Jos platinablondi jo väsyttää, mutta et halua luopua vaaleista suortuvistasi, valkoinen blondi/baby blonde on silloin hyvä vaihtoehto. Cosmopolitanin mukaan sävyn inspiraationa on se, miten aurinko vaalentaa kesäisin hiuksia. Pyydä kampaajaasi nojaamaan enemmän kalpeaan blondiin puhtaasti jäisen sijaan.

Suklaanruskea ja kupari

Vuonna 2018 ihasteltiin rikkaita, tulisia sävyjä, mutta tänä vuonna maltillisemmat kuparin sävyt ovat esillä. Klassinen suklaanruskea saa eloa kupariraidoilla, jotka näyttävät sekä hienovaraiselta että sievältä.

Hunajainen ja mansikkainen vaalea

Tämä sävy on täydellisesti kultaisen vaalean ja eloisan kuparin välissä. Tässä sävyssä on Cosmopolitanin mukaan paljon ulottuvuutta ja kiiltoa ja se on oiva tapa tunnustella punaisempaa sävymaailmaa hiuksissa ilman, että sitoudut siihen täysin.

Kynsitrendit vuodelle 2019

Jos kynsityyleissäsi nojauduit suuren osan viime vuodesta neutraaleihin, tänä vuonna on aika sekoittaa pakkaa. Alla olevat seitsemän kynsitrendiä ovat kaikkea muuta kuin tylsiä ja niistä kannattaa olla kartalla tästä hetkestä lähtien.

Uusi tyyli tyhjällä tilalla

Tyhjäksi osan kynttä jättävät tyylit ovat olleet pinnalla kynsimaailmassa jo useamman trendikauden, mutta tänä vuonna trendi pääsee Cosmopolitanin mukaan uusiin korkeuksiin. Perinteisen tyylin sijaan, eli kynsissä olisi lakkaamaton kohta kuun muodossa tai kärjessä, kynsissä leikitellään kohdilla ja ulottuvuuksilla, tehden paksuja, poikittaisia raitoja kynnen poikki.

90-luvun glitteriä

Jos olet ysärihuuman vallassa, voi tämä olla silloin sinun mieleesi: 90-luvun inspiroimat glittermanikyyrit ovat joka paikassa esillä tänä vuonna.

Eläinkuosi

Muotimaailmassa eläinkuosi on ollut suuressa nosteessa ja nyt eläinkuosi on löytänyt tiensä kynsiinkin. Voit kokeilla esimerkiksi dalmatilaisten tai gepardin pilkkuja sekä seepran raitoja.

Koristekivet

Koristekivetkin ovat täällä taas! Cosmopolitanin mukaan simppeliin mattalakkaukseen voi tuoda uutta eloa lisäämällä siihen koristuksia, kuten koristekiviä ja tarroja.

Sekoitus sävyjä ja tyylejä

Tämä vuonna ei suinkaan tarvitse tyytyä yhteen kynsitrendiin. Sen sijaan tänä vuonna vaihdellaan sävyjä, kuoseja ja tekstuureja eri kynsien välillä. Cosmopolitan kuitenkin suosittelee, että pitäydyt samassa värimaailmassa (kuten harmaat ja valkoiset yhdessä), jotta lopputulos ei näytä kaoottiselta.

Limanvihreät kärjet

Limanvihreä ei ehkä ole houkuttelevin väri, mutta se on tämän vuoden trendien joukossa. Ne koristavat etenkin kynsien kärkiä ja antavat ranskalaiselle manikyyrille uuden ilmeen.

Press-on-kynnet

Taiteilu kynsillä ei koskaan ole pois muodista, mutta tänä vuonna saat viettää enemmän aikaa luoden omia taiteilujasi kotona kauneussalongin sijaan. Itseliimautuvia tarrakynsiä on monenlaisia, joista voit valita suosikkejasi tai tilata niitä ulkomailta.

Lähde: Cosmopolitanin hiusväriartikkeli sekä kynsiartikkeli