Kiireisessä elämässä on helppo jumittua samaan rutiiniin, jossa ei ole juurikaan tilaa uusille asioille.

Jos kuitenkin kaipaat muutosta elämääsi, voit löytää hyödyllisiä vinkkejä tältä Popsugarin kokoamalta listalta. Listatut muutokset vaativat sinulta aikaa maksimissaan kymmenen minuuttia, joten unohda kiire ja vastaväitteet ja käy toimeen!

1. Hae uutta työtä.

Jos nykyinen työsi kyllästyttää ja kaipaat maisemanvaihdosta, käytä osa vapaa-ajastasi tutkimalla uusia työpaikkoja. Näinä päivinä työhakemuksen voi lähettää hyvinkin helposti työpaikan omien sivujen kautta, joten mikä sinua estää kokeilemasta?

2. Esittele itsesi.

Ulkona ollessa on helppo uppoutua puhelimeen tai omiin ajatuksiin ja olla huomioimatta ympäröiviä tapahtumia. Seuraavalla junamatkalla, kahvilajonossa tai baarireissulla voisit kuitenkin esitellä itsesi jollekin uudelle ihmiselle. Tämä pieni ele voi tutustuttaa sinut esimerkiksi uuteen pomoosi tai sielunkumppaniisi. Rohkeasti vain!

3. Aloita terveellisempi elämä.

Seuraavalla kerralla lounaskiireessä valitse se terveellisempi vaihtoehto, joka pitää sinut kylläisempänä pidempään. Hyviä ravintoaineita, proteiinia ja kuituja sisältävän lounaan syöminen voi auttaa sinua noudattamaan terveellisempiä elämäntapoja myös muina aikoina, eikä työpäivän jälkeiselle jumppatunnille meneminen ole koskaan ollut helpompaa.

4. Ryhdy listojen laatijaksi.

Saattaa vaikuttaa ilmiselvältä, mutta listojen tekeminen ei ole niin helppoa miltä kuulostaa. Päivittäisillä tehtävälistoilla voit kuitenkin helpottaa esimerkiksi ruokaostostesi tekoa sekä löytää inspiraatiota vaikkapa matkusteluun ja muiden suurten unelmien toteuttamiseen.

5. Aloita blogi.

Nykyään ei tarvitse olla ammattimainen kirjoittaja, jotta voisi kirjoittaa blogia. Kirjoita jostakin sellaisesta, jota rakastat: kosmetiikasta, sarjakuvista, DIY-projekteista… Voit yllättyä, millaisia yhteisöjä löydät tätä kautta elämääsi.

6. Kokeile uusia asukokonaisuuksia.

Tyylikkäimmät muoti-ikonit eivät pelkää kokeilla ja ottaa riskejä. Sen sijaan, että yhdistäisit aina samat vaatekappaleet, sekoita asukokonaisuuksia ja kokeile uusia, rohkeita trendejä. Saatat löytää itsellesi uuden tyylin tai jopa aloittaa uuden trendin. Parhaimmassa tapauksessa joku sellainen huomaa sinut, joka saattaa muuttaa elämäsi.

7. Hankkiudu eroon somenegatiivisuudesta.

Jos tunnet olevasi epätavallisen stressaantunut, muttet keksi sille syytä, ongelma voi piillä sosiaalisessa mediassa. Sinua saattaa ahdistaa jonkun täydelliseltä vaikuttava elämä Instagramissa tai joku sellainen tuttava Facebookissa, joka jakaa jatkuvasti negatiivista energiaa ympärilleen. Näissä tapauksissa kannattaa rohkeasti lakata seuraamasta tällaisia ihmisiä ja laittaa sometilit uuteen uskoon. Seuraa vain sellaisia tilejä, joista tulee sinulle hyvä mieli.

Lähde: Popsugar