Lyhyet naiset kokevat seurustelun vähän eri tavalla kuin pitkät tai keskipituiset naiset.

Tässä ei ole kyse mistään sellaisesta, josta lyhyet naiset kärsisivät. Kyse on ennemminkin siitä, miten he itse tekevät asiasta ongelman tai aiheuttavat hupaisia tilanteita. Osa liittyy myös heidän seurustelukumppaniinsa, jos he sattuvat esimerkiksi olemaan paljon naista pidempiä tai eivät ole vielä tottuneet lyhyeen naiseen.

Kahdeksan asiaa, joita voi tapahtua vain lyhyen naisen kanssa seurustellessa

1. Kumartuminen

Kun on lyhyt nainen, seurustelukumppani joutuu kumartelemaan normaalia useammin. Onhan se tietysti mukavaa, kun itselle kumarrellaan…

2. Vaatteet ovat syypäänä söpöksi kutsumiselle.

Kumppani saattaa sanoa usein söpöksi. Se syy voi olla se, että vaatteet näyttävät päällä niin isoilta, joka tekee naisesta lapsenomaisen söötin näköisen.

3. Pituudesta mainitaan jatkuvasti.

Jos kumppani ei meinaa lopettaa pituudesta mainintaa, häntä voi pyytää lopettamaan sen.

4. Korkokengistä valitetaan, mutta käytetään silti.

Lyhyet naiset käyttävät usein korkokenkiä, jotta he näyttäisivät pidemmiltä. He myös valittavat, koska niiden käyttö on epämukavaa. Silti he käyttävät niitä.

5. Kumppanilta pyydetään apua, jos ei ylletä ylähyllyille.

Lyhyt nainen ei yllä ylähyllyille, mutta jos kumppani on pidempi, häntä pyydetään auttamaan. Kumppanin on totuttava siihen, että hänen pitää auttaa tässä asiassa aika usein.

6. Kohdellaan kuin lelua.

Vaikka lyhyt nainen on söpö kuin lelunukke, ei häntä pidä kohdella sellaisena. Häntä ei nostella ylös kuin lelua, vaikka se onkin helppoa.

7. Heitä luullaan nuoremmaksi kuin he ovat.

Lyhyt nainen voi näyttää nuoremmalta kuin onkaan. Mutta heidän ikäänsä ei tarvitse arvuutella eikä epäillä, että he eivät ole niin vanhoja kuin ovat kertoneet.

8. Pärjäävät paremmin kuin voisi luulla.

Vaikka on lyhyt, pärjää silti ihan yhtä hyvin kuin muutkin. Jos kyseessä ei ole ylhäälle kurottelu, lyhyt nainen ei tarvitse välttämättä apua asiassa, jossa muutkin pärjäävät itse. Hekin osaavat taistella omat taistelunsa.

Lähde: Yourtango