Jos näet seuraavia unia, voivat ne kertoa, että suhteessanne ei ole kaikki hyvin.

Pakkohan se on ensinnäkin myöntää, että suurin osa meistä unohtaa suurimman osan näkemistään unista. Osa saattaa jopa unohtaa kaikki unensa.

Jotkin unet kuitenkin jäävät mieleen, ja voivat jopa mietityttää meitä päivän aikana. Moni jää joidenkin unien kohdalla miettimään, mitä edellisenä yönä nähty uni oikein merkitsi.

Unien tulkinta onkin todella mielenkiintoista, sillä alitajuntamme voi kertoa meille paljon tunteista, joita emme kenties valveilla ollessamme ole kunnolla huomioineet.

Esimerkiksi parisuhteen tilaan liittyviä unia on useampia, ja niiden tulkinta ei aina ole kovin helppoa.
Jos näet seuraavia unia, voivat ne kertoa ongelmista parisuhteessa.

 1. Pettämisunet
  Jos unessa toinen osapuoli pettää, ei se automaattisesti tarkoita, että pettämistä olisi tapahtunut, tai että oikeasti edes murehtisit pettämistä itsessään. Usein uni kertookin jostain muusta. Se voi esimerkiksi kertoa, että et tunne saavasi kaikkia tarvitsemiasi asioita parisuhteessasi, tai että pelkäät kumppanisi hylkäävän sinut.

 2. Unet eksästä
  Tämäkään uni ei automaattisesti merkitse, että haluaisit eksäsi takaisin. Uni voi merkitä monia asioita. Se voi yksinkertaisesti merkitä, että et ole käsitellyt kaikkia aiempaan suhteeseen tai eroon liittyviä tunteita. Saatamme myös pelätä, että toistamme uudessa suhteessamme samoja virheitä, ja yritämme unissamme verrata aiempaa ja nykyistä suhdetta.

 3. Auto
  Yllättävää kyllä, autoihin liittyvät unet voivat kertoa paljon siitä, millaisia ajatuksia parisuhteemme meissä herättää. Jos esimerkiksi unessa auton jarrut eivät toimi, voi se merkitä, että suhteessanne on negatiivia käyttäytymismalleja. Jos taas auto ei käynnisty tai on jumissa, saattaa suhteennekin olla jumissa. Jos taas et löydä autoasi tai se on varastettu, voi se kertoa, että suhteessannekin on suunta hukassa.

 4. Laiva
  Vedellä on usein merkittäviä aspekteja unissamme, joten esimerkiksi uppoava laiva voi kertoa paljon siitä, että myös suhteenne tulee uppoamaan. Jos laiva sattuu olemaan sotalaiva, voi se merkitä, että suhteessanne on liikaa konflikteja ja riitoja.

 5. Kissoja ja koiria
  Myös lemmikkieläimellä voi olla mielenkiintoisia merkityksiä unissasi. Koirat ovat tunnettuja lojaaliuudestaan ja kumppanuudestaan, joten on hyvin yleistä nähdä unta koirista. Jos koira on sairas tai haavoittunut, voi se esimerkiksi merkitä, että suhteenne on päättymässä. Jos koira sen sijaan on aggressiivinen tai uhkaava, saattaa se kertoa, että olet toksisessa suhteessa. Kissat puolestaan symbolisoivat seksuaalista energiaa. Jos kissa siis on unessa sairas tai haavoittunut, voi se merkitä, että seksi on kuolemassa suhteessanne.

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Best Life