Oletko yhdessä sen oikean kanssa? Jos nämä merkit täyttyvät, niin luultavimmin olet!

Jokainen meistä varmasti toivoo, että oma kumppani olisi se oikea. Kuka sitä nyt haluaisi viettää elämänsä jonkun kanssa, joka vain menettelee?

Kysymys kuuluukin: mistä voi tietää, että oma kumppani on se oikea? Millaiset merkit kertovat, että kyseessä on sielun kumppani, ja elämän suuri rakkaus?

Monet vastaavat yksinkertaisesti, että tavatessaan kumppaninsa he vain tiesivät.

Tämä vastaus ei kuitenkaan riitä kaikille, sillä moni varmaankin haluaisi tietää tarkemmin, millaisista merkeistä voi tunnistaa, että kyseessä on se oikea.

Parisuhde-eksperttien mukaan seuraavat 5 asiaa määrittelevät kaikkein parhaiten sen, onko kyseessä sielun kumppanimme.

 1. Teillä on voimakas yhteys sekä fyysisesti että henkisesti
  Jotta kumppanisi olisi sinulle se oikea, tarvitaan siihen sekä fyysinen, että emotionaalinen yhteys. Välillänne täytyy olla fyysistä, molemminpuolista vetovoimaa, mutta se pelkästään ei tietenkään riitä. Välillänne pitää olla myös henkinen yhteys, jonka ansiosta ymmärrätte toisianne, pidätte toisianne mielenkiintoisina ja olonne tuntuu hyvältä toisen seurassa. Älä huoli, tämän kaiken ei pidä tapahtua ensi näkemältä, vaan yhteyden kestämisessä kestää usein aikaa.

 2. Kumppanisi merkitsee sinulle kotia
  Onko sinulla kumppanisi kanssa rauhallinen ja turvallinen olo, aivan kuin olisit kotona? Hyvä! Jos tunnet olosi tällaiseksi jonkun kanssa, on se merkki siitä, että olet oikean ihmisen kanssa.

 3. Teillä on samat arvot
  Mikäli arvonne ja käsityksenne elämästä ja tulevaisuudesta ovat aivan eri planeetoilta, kyseessä tuskin on sinulle se oikea. Jotta suhde olisi riittävän tasapainoinen ja vakaalla pohjalla, on pariskunnalla oltava pääosin yhteiset arvot ja tulevaisuuden suunnitelmat.

 4. Kumppanisi rakastaa sinua sellaisena kuin olet
  Jokaisella meistä on vikoja, mutta jos kumppanisi rakastaa sinua vioistasi huolimatta, on kyseessä todennäköisesti se oikea. Toki toisen viat ja tavat voivat ärsyttää joskus, ja on ihan luonnollista, että jotkin asiat toisessa eivät aina miellytä. Jos kuitenkin rakastatte ja tuette toisianne kaikesta huolimatta, on hyvin luultavaa, että olette yhdessä juuri sen oikean ihmisen kanssa.

 5. Teillä on terveet rajat keskenänne
  Toimivassa parisuhteessa on äärimmäisen tärkeää, että teillä on olemassa rajoja, joita ei saa ylittää. Jos rajat tuntuvat toisen kanssa luonnollisilta ja kumpikin kunnioittaa sitä, mikä toisesta tuntuu hyvältä, olette hyvin luultavasti löytäneet sielunkumppaninne.


  Jos edellä mainitut asiat toteutuvat suhteessanne, olet todennäköisesti yhdessä elämäsi rakkauden kanssa.

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Best Life