Nämä 4 merkkiä kertovat, että olet keskimääräistä älykkäämpi – täsmäävätkö merkit sinuun?

Suurin osa ihmisistä ei tiedä älykkyysosamääräänsä, mutta on olemassa merkkejä, jotka kertovat sinulle, että olet keskimääräistä älykkäämpi. Tutustu seuraavaan listaan!

Älykkyysosamäärä ei kerro, kuinka paljon tiedät, vaan kuinka nopeasti pystyt omaksumaan uutta tietoa. Testit osoittavat, että älykkyysosamäärä määräytyy jo melko nuorella iällä, eikä siten enää kehity myöhemmin. Testaa, täsmäävätkö seuraavat merkit sinuun!

 1. Ahdistuneisuus
  Ahdistuneisuus sinänsä ei ole mukavaa, eikä sitä voi pitää hyvänä asiana, mutta se voi kuitenkin olla merkki siitä, että ole keskimääräistä älykkäämpi. On jopa todettu, että mitä pahemmat ahdistuneisuuden oireet, sitä älykkäämpi ihminen on kyseessä.

 2. Vasenkätisyys
  Vasenkätisyys liittyy jostain selittämättömästä syystä myös rikollisuuteen, mutta hyvä uutinen on se, että vasenkätisyys usein myös merkitsee keskimääräistä korkeampaa älykkyysosamäärää. On tutkittu, että vasenkätisyys edustaa usein poikkeavaa tapaa ajatella, erityisesti miehillä.

 3. Musiikin harrastaminen lapsena
  Useat tutkimukset osoittavat, että musiikin harrastaminen kehittää muun muassa verbaalista älykkyyttä ja edistää esimerkiksi keskittymistä ja itsekuria. Tutkimuksissa on todettu, että musiikin harrastaminen lapsena on ehdottomasti hyvä merkki sen suhteen, että olet normaalia älykkäämpi.

 4. Olet hauska
  Se, että olet hauska, on erittäin vahva merkki siitä, että älykkyysosamääräsi on keskimääräistä korkeampi. Hauskuuden on todettu tutkimuksissa yhdistyvän usein verbaalisen älykkyyteen ja abstraktiin päättelykykyyn.

Sopivatko merkit sinuun? Ei huolta, vaikka merkit eivät täsmäisikään, se ei silti tarkoita, ettetkö voisi olla poikkeuksellisen älykäs!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Business Insider


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

 • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
 • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
 • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.