Pidätkö itseäsi muita fiksumpana? Nämä merkit todistavat, että luultavasti oletkin

Sinun ei tarvitse tehdä Mensan älykkyysosamäärätestiä, jotta voisit testata älykkyytesi, tai ratkaista Rubikin kuutiota. Usein älykkyyden voi päätellä arkisempien tilanteiden perusteella ja saatat itsekin olla tiedostanut eri tilanteissa, että älysi valo palaa muita kirkkaammin.

Useissa eri tutkimuksissa onkin nyt löydetty kolme mielenkiintoista pahetta, jotka osoittavat, että niitä harrastava ihminen on todennäköisesti muita älykkäämpi. Huvittavaa kyllä, nämä paheet kuuluvat niihin, joista vanhempamme valittivat meille ollessamme nuoria, ja jotka olivat varmaankin suurimmassa osassa lapsuuskoteja tiukasti kielletty.

Seuraavat pahat tavat nimittäin ovat sellaisia, jotka ilmentävät muita suurempaa älykkyyttä. Nämä paheet ovat kiroilu, myöhään valvominen ja sotkuisuus.

Jos siis olet todella puhtoinen puheissasi, menet aikaisin nukkumaan ja olet hyvin siisti, ei se ikävä kyllä lupaa hyvää älykkyytesi kannalta, vaikka tavat itsessään ovatkin hyviä.

Eräs tutkimus muun muassa totesi, että kiroilevilla ihmisillä on muita laajempi sanavarasto, ja he ovat myös muita itsevarmempia. He, joilla puolestaan on sotkuinen työpöytä ovat muita luovempia, ja heillä, jotka menevät muita myöhemmin nukkumaan on usein vaikuttavampi ura ja suuremmat tulot.

Harrastatko sinä näitä paheita?

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Your Tango / Kuva: Caleb George, Unsplash