Useimmat lentomatkalle lähtevät pakkaavat käsimatkatavaroihinsa vaihtovaatteita ja muuta tarpeellista, mutta jotkut meistä yrittävät ottaa matkalle mukaan mitä omituisempia asioita.

Virgin Atlantic -lentoyhtiön suorittamasta kyselystä selviää, mitkä ovat kummallisimmat asiat, joita lennoille on yritetty ottaa mukaan. Alla oleva lista kertoo niistä kuusi oudointa.

1. Eläviä kaloja

Barbadokselta lähtevä matkustaja yritti tuoda lennolle mukanaan viisi elävää kultakalaa, jotka oli pakattu vettä täynnä olevaan muovipussiin.

2. Autonosia

Lontoon Heathrow’n kentältä nousi mukaan matkustaja, joka tahtoi tuoda koneeseen auton etupuskurin. Lisäksi Shangain ja Lontoon välisten lentojen matkatavaroista on löydetty irtonaisia autonrenkaita. Virginin mukaan renkaat ovat yleisiä myös Lagosin-lennoilla.

3. Jenkkijääkaappi

Yhdysvaltain Nevadan lentokentällä matkustaja halusi ottaa mukaansa jenkkijääkaapin. Ehkäpä kaappiin oli säilötty paljon herkullista ruokaa…

4. Kylpyamme

Lontoosta Johannesburgiin lähtevälle lennolle yritettiin mahduttaa mukaan täysikokoinen kylpyamme.

5. Sängynpääty

Matkustajat olisivat tahtoneet tuoda matkatavaroissaan koneeseen sängynpäädyn Delhistä lähtevälle lennolle. Virginin mukaan Delhistä lähtevät matkustajat tahtovat usein ottaa mukaansa myös luutia.

6. Kokonainen kuollut lehmä

Kuplamuoviin pakattu lehmän ruho olisi haluttu ottaa mukaan lennolle Yhdysvalloista Lontooseen. Yllättäen matkustajan oli jätettävä ruho pois matkasta…

Lähde: Independent