Nämä kymmenen asiaa jokaisen kannattaisi tehdä ennen jälkikasvun hankkimista.

Lasten hankkiminen on suuri mullistus elämälle, minkä jälkeen omia haaveitaan ei voi toteuttaa enää ihan niin helposti kuin ennen jälkikasvun tuloa. On olemassa myös asioita, joita jokaisen pitäisi tehdä ennen lasten hankkimista, koska se on paremmin mahdollista tai valmistaa sinua lasten kasvattamista varten.

Alla on 10 asiaa, joita jokaisen pitäisi tehdä ennen perheen perustamista.

1. Käy oikealla lomalla, useammallakin, jos mahdollista. Sen lisäksi kannattaa matkustaa ympäri maailmaa, jos sellainen kiinnostaa.

2. Biletä nyt, jotta menojalkasi vipattaminen rauhoittuu ja et joudu harmittelemaan, kun et lasten tultua kuvioihin pääsekään joka viikonloppu viihteelle.

3. Koeta edistää uraasi. Se on toki mahdollista myös perheen perustamisen jälkeen, mutta aikasi on silloin enemmän kortilla ja uralla eteneminen on helpompaa, kun alla on jo menestystä.

4. Laita vakuutusasiat kuntoon.

5. Kerää rahaa säästöön pahan päivän varalle, jotta tarpeen tullen perhettä pystyy elättämään.

6. Vietä aikaa läheistesi lasten kanssa, jotta tiedät paremmin, millaista elo lasten kanssa voi olla.

7. Nauti puhtaasta ja siistiltä näyttävästä kodistasi. Lasten tultua kuvioihin koti pursuaa lastenhoitoon liittyvistä tavaroista sekä lapsen omista tavaroista.

8. Kokeile herätä kolmena yönä putkeen kahden tunnin välein aina tunniksi kerrallaan. Kuvittele sen jälkeen tekeväsi sitä monta kuukautta.

9. Harrasta paljon seksiä aamuisin, kun vielä ei ole lasta hoidettavana ja toisaalta koeta myös nukkua paljon.

10. Päätä, haluatko todella lapsia ja oletko valmis siihen.

Lähde: Popsugar