Suhteessa on tärkeää pystyä antamaan asioita anteeksi. Mutta ihan kaikkea ei kannata antaa anteeksi, joiden kohdalla kannattaa miettiä sitäkin, että kannattaako suhdetta jatkaa.

Toiset suhteet kestävät erilaisia vastoinkäymisiä kuin toiset. Rerules-sivustolla kerrotaan kuitenkin kahdestatoista teosta, joita ei kannata koskaan antaa puolisolle anteeksi. Niiden kohdalla voi vain toivoa, että kyse on tuoreesta suhteesta, jolloin siitä lähteminenkin voisi olla helpompaa kuin pitkästä suhteesta. Jos hän muuttaa käyttäytymistään, voi silloin joidenkin näiden kohdalla jatkaa suhdetta, mutta ei kaikkien.

Älä anna hänelle näitä anteeksi:

1. Hän käy sinuun käsiksi fyysisesti

Tämä ensimmäinen on ihan syystä ensimmäisenä esimerkkinä. Se taitaa tulla monille ensimmäisenä mieleen asioista, joita ei voi antaa anteeksi. Jos hän käy sinuun käsiksi tai tekee sinulle jotain muuta pahaa fyysisellä tavalla, sitä ei voi antaa anteeksi. Mutta katso vielä nämä 11 muuta kohtaa.

2. Hän on valehdellut sinulle monta kertaa

3. Hän tekee sinulle usein ohareita

4. Hän loukkaa jatkuvasti yksityisyyttäsi

5. Hän lähettelee ex-puolisoilleen paljon viestejä

6. Hän syyttää sinua kaikesta

7. Hän huijaa sinua

8. Hän painostaa sinua jatkuvasti

9. Hän ei kunnioita sinua

10. Hän ei kunnioita perhettäsi ja ystäviäsi

11. Hän tuo jatkuvasti esiin jotain menneisyyden ongelmia

12. Hän ei koskaan laita sinua etusijalle

Toivottavasti puolisosi ei tee näistä mitään tai harvoin niitä, joiden jälkeen suhdetta voi vielä jatkaa, jos hän parantaa tapansa.

Lähde: Rerules