On olemassa asioita, joita ei tarvitse eikä edes saisi antaa toiselle anteeksi.

Kun olet ollut parisuhteessa pitkään, olet oppinut tekemään kompromisseja, opetellut hyväksymään hänen huonoja piirteitään ja myös antamaan anteeksi asioita, jotka ovat satuttaneet sinua.

Kaikki meistä tekevät joskus virheitä, mutta on myös olemassa asioita, joita ei saisi ikinä antaa miehelle anteeksi. Jos hän tottuu siihen, että saa anteeksi asiat, jotka ovat satuttaneet sinua, hän käyttäytyy jatkossakin niin. Näin toimimalla suhteenne jatkuu samanlaisena tai vielä entistäkin huonompana myös tulevaisuudessa.

Jos hän tekee seuraavia asioita, ei sinun pidä antaa niitä hänelle anteeksi.

  1. Hän valehtelee sinulle usein ja aina uudestaan, vaikka olet saanut hänet siitä usein kiinni.
  2. Hän peruu jatkuvasti yhteiset suunnitelmanne viime hetkellä, koska hän keksi parempaa tekemistä.
  3. Hän loukkaa yksityisyyttäsi jatkuvasti, ja käyttää hyväkseen jokaisen tilaisuuden päästä lukemaan yksityisiä viestejäsi, jos jätät vahingossa puhelimen tai koneen auki.
  4. Hän syyttää sinua aina, kun teet virheen, ja saa sinut tuntemaan itsesi pieneksi ja huonoksi. Hän tekee niin, koska on epävarma itsestään ja haluaa tuntea itsensä paremmaksi lyttäämällä sinua.
  5. Hän on aggressiivinen ja väkivaltainen sinua kohtaan. Tätä käytöstä ei oikeuta mikään ikinä, joten jätä hänet välittömästi ja lähde pois turvaan!
  6. Hän pettää sinua, ja tätä on tapahtunut useammin kuin kerran! Joku saattaa pystyä antamaan yhden kerran anteeksi, mutta useampi kerta merkitsee, ettei hän kunnioita sinua lainkaan!
  7. Hän ei kunnioita sinua, ja osoittaa sen monin tavoin, Hän vähättelee huoliasi ja ongelmiasi, puhuu sinulle rumasti tai nolaa sinut ystävien edessä.
  8. Hän ei halua olla tekemisissä ystäviesi tai perheesi kanssa, ja nauraa heidän kustannuksellaan aina kun mahdollista. Hän osoittaa selkeästi, ettei halua tutustua sinulle läheisiin ihmisiin.
  9. Hän ottaa aina esille menneisyyden virheesi ja muistuttaa sinua kaikista niistä kerroista, kun olet mokannut pahasti tai tehnyt asioita, joita kadut.
  10. Et ole koskaan hänelle numero 1, eikä hän näe vaivaa ottaakseen sinut huomioon suunnitelmissaan. Hänen kaverinsa tai uransa menee aina sinun edellesi, ja sinä joudut tyytymään jämiin.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Life ’N’ Lesson / Kuva: Natalie Heathcoat, Unsplash