Jos olet etsimässä miestä vierellesi, kannattaa käyttää hieman luovuutta.

Mikään ei turhauttavampaa kuin aktiivinen kumppanin etsiminen, kun koko ajan tuntuu siltä, että eteen tulee pelkkiä omahyväisiä idiootteja ja muita epäsopivia pellejä.

Oletko miettinyt, että ongelma saattaakin olla se, että etsit heitä aivan vääristä paikoista? Jos nimittäin metsästät miehiä yleensä baarista, ei ole ihme, että mukaan tarttuu ihan mitä sattuu. Baarit ovat hyviä paikkoja, jos mielesi tekee vain kevyttä yhden yön juttua, mutta vakavampia suhteita harvoin löytyy meluisasta baarista, jossa kaikki ovat päissään.

Kokeile sen sijaan seuraavia paikkoja, jos etsit itsellesi pysyvämpää kumppania.

 1. Kurssit tai koulutukset
  Jos mies on löytänyt tiensä jollekin kurssille, se on hyvä merkki! Olipa kyse kokkauksesta, espanjan kielestä tai valokuvauksesta, kurssille osallistuminen merkitsee, että hän on intohimoinen jostain ja haluaa kehittyä siinä paremmaksi. Hyviä ominaisuuksia miehelle!

 2. Vapaaehtoistyö
  Jos mies tekee vapaaehtoistyötä, kertoo se hyvää hänen luonteestaan. Valitse vapaaehtoistyö, joka sinua kiinnostaa, ja pystyt sitä kautta auttamana muita, ja bonuksena löydät kenties vielä unelmiesi miehen!

 3. Aloita harrastus, jossa on perinteisesti paljon miehiä
  Kiinnostaako sinua vaikkapa purjehdus, puutyöt tai instrumentin soittaminen isommassa ryhmässä? Valitse harrastus, jossa on usein paljon miehiä. Kannattaakin jättää suosiolla pitsinnypläys ja posliininmaalaus väliin.

 4. Rautakauppa
  Rautakaupassa on helppo päästä miesten juttusille kyselemällä kaikenlaista, vaikka sitten jotain aivan typerääkin. Miehen ei tarvitse olla edes kaupassa töissä, voit aivan hyvin mennä kyselemään söpöltä miespuoliselta asiakkaaltakin vinkkejä siihen, miten ihmeessä saisit hyllyn seinään tai lampun kattoon, ja mainita samalla ohimennen, kuinka vaikeaa sinkkuna on saada kodin remppahommat tehtyä yksin.

 5. Kahvila
  Moni tekee nykyään kahvilassa hommia läppärinsä äärellä, ja jos jonkun läppärin äärestä löytyy söpö mies, kannattaa istua hänen lähelleen ja viritellä keskustelua. Voit hyvin aloittaa vaikkapa kysymällä, mitä hän tekee työkseen, tai jos olet oikein ovela, voit pudottaa jotain hänen lähelleen, ja kumartuessasi nostamaan esinettä voit aloittaa keskustelun kuvitellusta kömpelyydestäsi.

  Mistä sinä olet löytänyt nykyisen miehesi?

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Your Tango