Nämä miestyypit tietävät vaikeuksia.

On olemassa muutamia miestyyppejä, joista ei aiheudu juuri muuta kuin harmaita hiuksia suhteen myötä ja lopulta sydänsuruja. Nämä ovat miestyyppejä, jotka tietävät vaikeuksia. Jos kumppanisi kuulostaa joltakin näistä, kannattaa harkita onko hän aikasi arvoinen, sillä suhde hänen kanssaan voi aiheuttaa sinulle mielipahaa.

Näistä viidestä miestyypistä naisten kannattaisi pysyä kaukana:

1. Haavoittunut mies

Juuri eronneet miehet, jotka eivät ole antaneet itselleen aikaa toipua edellisestä suhteesta, ovat haavoittuneita ja huolestuneita. Tällaisella miehellä on todennäköisesti itsetunto-ongelmia ja paras paikka haavoittuneelle miehelle on piilottaa itsensä suhteesta toiseen. Jos mieheen tutustuessa käy ilmi, että hän on vain siirtynyt suhteesta heti toiseen, miksi hän on niin sitten tehnyt? Jos aloitat suhteen haavoittuneen miehen kanssa tietäen hänen taustansa, olet menossa kohti ongelmia. Tiedosta siis se heti alussa ja älä ylläty, kun asiat menevätkin mönkään.

2. Lepertelijä

Lepertelijä osaa kuiskia korvaasi suloisia lauseita, mutta hänen tarkoitusperänsä eivät ole kovin ritarilliset: todennäköisimmin hän haluaa vain kellistää sinut sänkyynsä mahdollisimman nopeasti. Hän saattaa olla jopa haavoittunut mies, joka on uuden suhteen perässä. Joka tapauksessa tämä miestyyppi tietää yleensä vaikeuksia.

3. Herra Sitoutumiskammo

Tämä miestyyppi on haavoittuneen miehen vastakohta. Jos hän ei ole koskaan ollut vakavassa suhteessa, mahdollisuudet vakavaan suhteeseen sinun kohdallasi ovat pienet. Jos koetat, voi edessäsi olla vain hämmennystä, turhautumista ja sydänsuruja. Samalla tavoin jos olet tapaillut pitkään miestä, mutta hän ei suostu kutsumaan sinua tyttöystäväkseen, ei suhteenne etene silloin mihinkään. Jos se sopii sinulle, nauti ja pidä hauskaa. Jos haluat muuta, jotain vakavampaa? Hae sitä jostain muualta.

4. Draamakuningas

Kaikkeen ei voi itse vaikuttaa, mutta jos aloitat suhteen miehen kanssa tietäen, että hänellä on esimerkiksi ongelmia lain kanssa tai meneillään jotain draamaa töissä hänen omien tekojensa johdosta tai ongelmia exän kanssa, sinun pitäisi tietää, mitä on luvassa. Jos et halua elää elämääsi täynnä kaaosta ja epävarmuutta, ei draamakuninkaaseen kannata sitoutua.

5. Äitähahmoa kaipaava

Osa miehistä etsii äitihahmoa itselleen. Tällaisia miehiä ovat muun muassa ikuisesti työttömät, miehet, jotka eivät osaa itse pestä pyykkejään tai siistiytyä, kaljan ja sohvan perään olevat sekä epäaikuismaisesti käyttäytyvät miehet. Jos haluat leikkiä äitiä miehelle, anna mennä, mutta muuten kannattaa mieslapsesta pysytellä erossa.

Lähde: Your Tango