Näistä seksiin liittyvistä asioista olisi jo aika luopua

Osasta näistä ei ole iloa toiselle osapuolelle, osasta ei iloa kummallekaan.

Seksin olisi tarkoitus olla nautinnollista ja hauskaa touhua, mutta tietyt tavat ja asennot voivat tehdä siitä jotain aivan muuta. Naistenlehti Cosmopolitan listasikin yhdeksän seksin harrastamiseen liittyvää asiaa, joista olisi syytä jo luopua.

Nämä seksiin liittyvät asiat saisivat jo loppua:

1. Raivokas sormettaminen

Ei, se ei toimi. Parikymppisenä toivoisi seksin olevan jo parempaa, mutta silti jostain syystä miehet käyttäytyvät kuin heidän sormensa olisi pieni, ohut penis.

2. Orgasmin teeskentely

Etenkin naisia syytetään orgasmin teeskentelystä ja sille on monia syitä. Parempi vaihtoehto olisi kuitenkin olla rehellinen ja olla teeskentelemättä – jopa silloin kuin haluaisi seksin olevan vain ohi. Tästä ei ole iloa kummallekaan osapuolelle, sillä seksi pysyy jatkossakin teeskentelyä vaativana, jos mies ei saa tietää, mistä nainen oikeasti pitää.

3. Lähetyssaarnaaja perusasentona

Monet päätyvät tähän siitä huolimatta, että naisten on vaikeampi saavuttaa kliimaksi sen aikana. Joillakin lähetyssaarnaajassa ollaan joka kerta toivotaan, toivotaan -ajatusmaailman siivittämänä, että josko se nyt olisi mahtavaa molempien osalta.

4. Pa-pa-pa-paukutus

Monilla seksi menee siihen, että mies alkaa jossain vaiheessa paukuttaa edes-takaisin kauheaa vauhtia. Rauhallisempikin tahti on enemmän kuin sallittua.

5. Suojaamaton seksi

Miksi ottaa riskejä? Ilman kondomia on riskinä saada sukupuolitauti tai tulla raskaaksi, joten parempi suojautua kuin katua myöhemmin – vaikka ilman kondomia seksi tuntuisikin hieman paremmalta.

6. Sylki liukuvoiteena

Se ei ole liukuvoidetta eikä se toimi kuin liukuvoide. Miksi turvautua muuhun, kun kaupasta on mahdollista ostaa juuri tähän tarkoitukseen tarkoitettua tavaraa?

7. Seksiä vedessä

Ajatuksena se voi olla hauska idea, mutta käytännössä ei. Vesi muun muassa kuivattaa naisen paikat ja jos esimerkiksi kotioloissa sitä kokeilee kylpyammeessa, lainehtii pian joka paikka vedestä.

8. Klitoriksen hierominen kuin se olisi raaputusarpa

Klitoriksessa on tuhansia hermopäitä, mutta niiden kohtelu raaputusarpamaisesti ei takaa haluttua lopputulosta.

9. Seksi loppuu heti, kun mies laukeaa

Näin käy monen parin kohdalla; mies on tyydytetty, nainen ei.

Lähde: Cosmopolitan


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.