Naiset vinkkaavat: Tätä asiaa en tarvinnutkaan häissäni

Ota näiden naisten kokemuksista opiksi ja voit säästä pitkän pennin häiden kustannuksissa.

Häiden suunnittelu vaatii paljon huolimatta siitä, onko tarkoituksena pitää suuret vai pienet häät. Päätöksiä täytyy tehdä kukista pukuun ja ruokaan ja se voi saada naisen kuin naisen hulluksi.

Naimisiin menemisen ei kuitenkaan täydy tarkoittaa stressin kasaantumista morsiamen kiusaksi. Women’s Health sai häitään suunnittelevien avuksi vastauksia 130 morsiamelta asioista, joista he luopuisivat, jos saisivat järjestää häänsä uudelleen.

1. ”Olisin selvinnyt ilman suurinta osaa kukista. En edes muista niitä!” – Jennifer V.

2. ”Avoin baari. Se oli ihan kiva, mutta osa vieraista otti siitä kaiken ilon irti ja päihtyi hieman liikaa.” – Lauren S.

3. ”Älä tuhlaa satoja euroja morsiusneitojen pukuihin. Kokemuksesta voin sanoa, anna heidän etsiä samansävyiset asut, josta he itse pitävät ja se on siinä.” – Nadia M.

4. ”Vieraslista. Kuukausien ajan murehdin kenet kutsua, ketkä jättää pois, istumajärjestys, ihmisten mielten pahoittaminen ynnä muu. Jälkikäteen tarkasteltuna vain tärkeimmät ihmiset olivat siellä. Jos minun pitäisi tehdä se uudelleen, kutsuisin vain läheisimmät ystävät ja perheen. Olen oppinut, että jos häät pitää pienenä alusta asti, kukaan ei loukkaannu.” – Heather K.W.

5. ”Pullollinen shampanjaa hermojeni rauhoitteluksi. Kaikki meni aika alamäkeen sen jälkeen.” – Lyndsey S.

6. ”Muistolahjat vieraille. Käytin niiden tekoon paljon aikaa eikä kukaan ottanut niitä mukaansa.” – Mary A.

Naisten vastauksista paljastui myös yksi yllättävä puoli, sulhaset. 130 vastaajasta 28 prosenttia sanoi, että jos he voisivat tehdä kaiken uudelleen, he eivät tekisi sitä – ainakaan saman miehen kanssa.

Lähde: Women’s Health


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.