Naiset uskovat näyttävänsä 5 vuotta nuoremmilta 45-vuotiaaksi asti

Monet ovat itsevarmoja ulkonäöstään yli 50-vuotiaaksi.

Lancome Advanced Genifiquen teettämän kyselyn mukaan kolme neljästä naisesta ajattelee näyttävänsä viisi vuotta ikäistään nuoremmalta. Daily Mailin mukaan suurin osa naisista ei ajattele näyttävänsä vanhalta kuin vasta 46-vuotiaana, ja he ovat itsevarmoja ulkonäöstään yli 50-vuotiainakin.

Kyselyyn vastanneista 2 000 naisesta vain yksi kymmenestä ajatteli näyttävänsä kymmenen vuotta nuoremmalta kuin oikeasti on, kun taas kolmannes sanoi hyväksyvänsä ikääntymisen. Osa naisista kuitenkin, noin 10 prosenttia, murehti ikääntymisestä jo parikymppisenä.

Daily Mailin mukaan noin 40 prosentilla murheet alkoivat kolmekymppisenä. Keskimäärin ikääntymishuolet alkoivat kuitenkin vasta 46-vuotiaana.

Yhdellä viidestä huolet vanhaltan näyttämisestä alkoivat 50-60-vuotiaina, mikä Daily Mailin mukaan viittaa siihen, että vanhemmat naiset ovat tyytyväisempiä ulkonäköönsä kuin he olivat nuorena.

Kyselyyn vastanneiden naisten mielestä ikuisen nuoruuden salaisuuksia ovat onnellinen avioliitto, auringossa palamisen välttely, hyvän kosteusvoiteen käyttö, hyvät geenit ja viiden hedelmän syöminen päivässä.

Lähde: Daily Mail


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.