Sukkien avulla voit tehdä helposti omista korkkareistasi Yeezy-kenkien näköiset.

Räppäri Kaney West on jo useamman vuoden ajan suunnitellut myös vaatteita ja kenkiä ja etenkin Westin Yeezy Season 2 -malliston kengät ovat olleet naisten mieleen. Kengille on kuitenkin lätkäisty melkoinen hintalappu (895 dollaria eli noin 820 euroa), joten nokkelat naiset ovat alkaneet tehdä DIY-versioita kengistä.

Mashablen mukaan DIY-Yeezyjen tekeminen alkoi, kun stylisti Collette Emily julkaisi maaliskuussa YouTubessa tutoriaalin kenkien tekoon – voit katsoa hänen ohjeensa täältä. Tämän jälkeen tutoriaalivideoita on julkaistu lisää niin YouTubessa kuin Instagramissakin ja DIY-Yeezyjen suosio on alkanut kasvaa.

Omien Yeezy-kenkien tekeminen on helppoa: korkokenkien ylle vain vedetään pitkävartiset, ohuet sukat, joihin tehdään pieni reikä, mistä korko pääsee läpi. Pohjaan kannattaa laittaa esimerkiksi liukuesteteippiä tai jotain, missä on karkea pinta, jotta kenkiä käyttäessä ei pyllähdä nurin.

Collette Emilyn inspiroimana Shay Cherise julkaisi oman tutoriaalinsa Instagramissa TheNuVogue-sivullaan ja hänen tutoriaalinsa on taas innostanut muita naisia kokeilemaan DIY-kenkien tekoa. Alta voitkin katsoa Cherisen tutoriaalin ja sen jälkeen muiden naisten esimerkkejä tekemistään DIY-Yeezyistä.

Lähde: Mashable