Kukapa nainen ei haaveilisi siitä, että hiukset saisi helposti sellaisille kiharoille, jollaisia nähdään esimerkiksi Hollywood-tähdillä.

Kihartaminen voi viedä paljon aikaa, eikä sitä siksi aina jaksa edes tehdä. Mutta entä jos se kävisi kuin itsestään, eikä edes hiuksia tarvitsisi vaurioittaa lämmöllä? Naisella nimeltään Bev onkin juuri sellainen ratkaisu, jossa kiharat syntyvät kuin itsestään eikä siihen tarvita kuin pari sukkaa.

Bea on jakanut TikTok -palvelussa videon, jossa hän esittelee kuinka sukkien avulla saa tehtyä kiharat. Hiukset voivat olla kosteat tai kuivat. Jos valitsee kuivat hiukset, voi hiuksiin suihkuttaa hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Sen jälkeen hiukset kiedotaan sukkien ympärille siten, että aloitetaan sukkien tyvestä. Tällä tavalla sukan avonainen pää jää esille ja se voidaan lopuksi vetää sukan päälle kiedottujen hiusten läpi.

Bean mukaan kannattaa käyttää pehmeitä ja tietysti vain puhtaita sukkia. Tämä kannattaa tehdä illalla ja antaa sukkien olla päässä yön ajan. Kun heräät aamulla ja poistat sukat päästä, on sinulla kauniit kiharat. Voit käydä katsomassa täältä videon, jossa Bea näyttää, kuinka hiukset kiedotaan sukkiin.

Lähde: Mirror