Kekseliäs nainen kaivoi ruokakaapeistaan erilaisia syötäviä, joilla hän loihti meikin kasvoilleen.

Meikkihaasteet on laitettu aivan uudelle tasolle, kun meikkitaiteilija Raychel Newton keksi tehdä itselleen meikin ruoan avulla ja päätti haastaa muut kokeilemaan samaa – haaste sai nimen ja hashtagin #FaceFullofFoodChallenge.

Instagramissa Makeup_maven -nimeä käyttävä Newton teki koko meikin vain ruokatuotteita käyttäen. Esimerkiksi kulmansa hän täytti kaakaojauheella sekä käytti sitä myös osana silmämeikin tekoa ja sipaisi luomiinsa myös mac&cheese-valmispaketista juustojauhetta.

Muutenkin hän käytti meikin tekoon paljon erilaisia jauheita ja sille oli myös hyvä syy.

”Jauheita oli helpompi sekoittaa ja häivyttää, joten etsin keittöstäni sellaisia ruokatuotteita”, Newton kertoi Allurelle.

Silmämeikin Newton pohjusti hunajalla, kun taas varjostuksen tekoon hän käytti Snickers-patukkaa, jonka suklaakuorrutusta hän vetäisi poskiinsa ja nenänsä sivuille. Tämä olikin Newtonin mukaan vaikein häivytettävä.

Saadakseen väriä kasvoilleen, Newton levitti poskipunan sijaan punaista liivatejauhetta ja huuliinsa laittoi väriä raa’asta punajuuresta. Huulikiillon kekseliäs nainen korvasi kookosöljyllä.

Lopputulosta katsoessa ei uskoisi, että koko meikki on tehty vain ruokatuotteita käyttäen:

Newton julkaisi Instagramissa videon, jolla hän näyttää, miten meikki syntyi. Videon kuvatekstissä hän itsekin toteaa, kuinka idea on hieman naurettava, mutta kuitenkin todella hauska – klikkaa kuvaa ja video alkaa:

#FaceFullofFoodChallenge-hashtagia katsoessa ei kukaan ollut vielä tätä kirjoittaessa ryhtynyt tekemään omaa versiotaan. Newton myös varoittaa oman videonsa kuvatekstissä muita kokeilemaan tätä omalla vastuulla ja kokeilemaan tuotteita iholle ennen kuin niitä levittää kasvoille.

Kokeilisitko sinä tätä haastetta? Ota kantaa kommenteissa!

Lähde: Allure