Näin et tuhlaa rahojasi turhaan, vaan saat ostettua rahoillesi paremmin vastinetta.

Persoonaasi, taloustilanteeseesi ja tarpeisiisi sopivien kauneustuotteiden ostaminen on taitolaji, jonka opppii ajan kanssa. Onneksi rahojen tuhlaaminen erilaisiin tuotteisiin ei ole ainoa tapa harjoitella mestariksi tällä saralla.

Avuksi Beauty High listasi viisi vinkkiä, miten sinusta tulee parempi meikki- ja kauneustuoteostaja, jotta saat parhaimmat ja käytännöllisimmät, tarpeisiisi sopivat tuotteet hankittua.

Lue tuotearvosteluja

Ennen kuin tilaat hirveän määrän uutta, täydelliseksi mainostettua tuotetta, lue ensin arvosteluja siitä. Netistä löytyy useita sivustoja, joissa käydään läpi uusimpia tuotteita. Selaa niitä läpi ennen kuin ostat, jotta tiedät paremmin, mitä saat ja ovatko muut pitäneet tuotteesta.

Perehdy säilyvyyteen

Kauneus- ja meikkituotteillakin on parasta ennen -päiväyksensä ja tuotteet pitää vaihtaa uusiin säännöllisesti. Esimerkiksi jos sinulla on vaikeuksia saada käytettyä kosteusvoidepurkki loppuun ennen sen päiväyksen umpeutumista, kannattaa harkita eri koon ostamista. Muuten saatat lopulta nakata tuotetta menemään ja samalla hukkaan menee rahojasikin. Pysähdy siis miettimään, miten tuotteita käytät ja kuinka kauan ne säilyvät ennen kuin ostat niitä.

Eroaako tuote niistä, mitä sinulla jo on

Ennen kuin ostat jotain, mitä onko sinulla todella tarvetta sille vai haluatko vain ostaa sen uutuuden takia. Jos olemassa olevissa ja kaupassa houkuttavissa tuotteissa on selvät erot, on ostopäätös helppo tehdä, mutta jos eroa ei juuri ole, voi olla parempi jättää tuote kauppaan.

Tutki hintoja

Hintojen vertailu kannattaa, koska eri paikoissa tuotteet hinnoitellaan hieman eri tavoin.

Testaa tuotetta

Arvostelujen lukemisen lisäksi tuotteiden testaaminen etukäteen on hyvästä, ettet osta niin sanotusti sikaa säkissä. Sen lisäksi yhden ihmisen negatiivinen arvostelu ei tarkoita, etteikö tuote voisi sittenkin toimia sinulle. Ota siis huomioon arvostelujen lisäksi se, miten tuote sopii sinulle testaamalla sitä.

Lähde: Beauty High


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia