Perheen kesken voi jakaa näköjään muutakin kuin vain geenit ja sukujuhlat.

The Sun uutisoi juuri mielenkiintoisesta järjestelystä perheen sisällä. Yhdysvalloissa elävä Madi Brooks kertoo, että hänellä on oikein toimiva järjestely miehensä ja äitinsä kesken. Jos Madin itsensä nimittäin ei tee mieli seksiä, on hänelle enemmän kuin ok, että hänen äitinsä harrastaa seksiä Madin aviomiehen kanssa.

Madin mukaan äiti ja aviomies harrastavat seksiä muutamia kertoja viikossa. Madi myös kertoo, että kaikki kolme harrastavat swingausta eli parinvaihtoa, ja harrastavat siten seksiä muidenkin ihmisten, kuin oman kumppaninsa kanssa.

Madi myös paljastaa, ettei äiti suinkaan ole ainoa, joka pääsee harrastamaan vaakamamboa hänen aviomiehensä kanssa, sillä äidin lisäksi myös Madin sisko pääsee välillä ”leikkimään” aviomiehen kanssa. Madi kertookin, että hänen vinkkinsä aviomiehen tyytyväisenä pitämiseen onkin juuri se, että mies pääsee ”leikkimään pikkusiskon kanssa”.

Eli seuraavalla kerralla, kun sinulla ei juuri ole seksihaluja, voitkin miettiä, ohjaatko aviomiehesi äitisi vai siskosi luo ”leikkimään”.

Olisitko sinä valmis tällaiseen järjestelyyn?

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: The Sun