Näitä kymmentä asiaa miehet eivät halua kuulla kumppaninsa suusta.

Hyvässä suhteessa parien ei tarvitse salata asioita toisiltaan, mutta on kuitenkin tiettyjä asioita, joista on parempi vaieta. Ne eivät ole niinkään salaisuuksia, vaan henkilökohtaisia paljastuksia, joiden sanomiselle ei ole Women’s Healthin mukaan koskaan sopivaa hetkeä sanoa niitä ääneen.

Hänen paras ystävänsä on mielestäsi komea

Kumppani itsekin voi tiedostaa sen, että hänen ystävänsä on hyvännäköinen, koska on varmasti nähnyt naisten lähestyvän häntä. Hän ei vain halua tietää, että oma rakaskin ajattelee ystävästä samoin kuin monet muut naiset.

Stalkkasit hänen exää Facebookissa

Hän luultavasti olettaa sinun tehneen niin joka tapauksessa ja on todennäköisesti itsekin stalkannut sinun exiä. Hän ei vain halua kuulla stalkkailuistasi.

Elämäsi parasta seksiä

Jos se ei ole ollut nykyisen kumppanisi kanssa, on parempi olla hiljaa aiheesta.

Jos hänen penis ei ole suurin, jonka olet nähnyt

Mies ei halua tietää, jos olet joskus tapaillut miestä, jolla oli vaikeuksia löytää hyviä housuja sukukalleuksiensa suuruuden takia.

Vihaat hänen lempipaitaansa

Lähes jokaisella miehellä on joku vanha paita, josta hän ei vain henno luopua, sillä syystä tai toisesta siihen liittyy tunteita ja muistoja. Annas siis hänen nauttia paidastaan sen sijaan, että suunnittelisit sen heittämistä pois.

Vihaat hänen parasta ystävääsi

Ellei sinulla ole todella hyvää syytä, tämä tuskin päättyisi hyvin, jos paljastaisit asian.

Vihaat hänen vanhempiaan

Ellei hän itse vihaa heitä myös. Tämäkin aihe on tulenarka.

Joku yritti iskeä sinua etkä antanut hänelle numeroasi

Se voi kuulostaa miehen korviin siltä, että haet pisteitä siitä, ettet pettänyt häntä. Mies varmasti arvostaisi sitä, mutta myös olettaa sinun muutenkin tekevän niin, koska olet suhteessa hänen kanssaan. Tämä paljastus voisi herättää vain kysymyksiä; Haetko kiitoksia? Koetatko tehdä miehen mustasukkaiseksi? Miksi tästä pitää puhua?

Mitä aiot tehdä sängyssä

Ellet halua mieheltä suostumusta johonkin uuteen ja todella outoon, on yllätys parempi idea.

Teeskentelit orgasmin

Pidä mölyt mahassasi tästä asiasta. Teeskentely ei auta ketään, joten parempi olla alusta alkaen rehellinen ja jättää koko teeskentely väliin.

Lähde: Women’s Health