Treffit edessä, mutta rahat vähissä? Ei hätää, sillä on olemassa myös tiukkaan budjettiin sopivia treffi-ideoita.

Täydellisestä treffi-illasta ei tarvitse maksaa niin paljon, että joutuu treffien jälkeen laskemaan, mitä pystyy ostamaan kaupasta itselleen. Alle on listattu kymmenen halpaa treffi-ideaa tiukemmalla budjetilla eläville:

Luistelu

Säästä riippuen vie kumppanisi luistelemaan joko ulko- tai sisätiloihin. Keväällä ja kesällä voitte viilettää pitkin katuja ja sään kylmetessä siirtyä jäälle. Luisteleminen on esimerkiksi täydellinen tekosyy pitää toista kädestä.

Hemmotteluilta

Tätä varten ei tarvitse kallista kylpyläreissua. Käytä huonoa rahatilannetta tekosyynä vietää ilta kotona valvoen. Vaahtokylvyn jälkeen hemmotelkaa toisianne kokovartalohieronnalla. Seuraavana aamuna nukkukaa pitkään.

Kirjakauppaan

Suunnatkaa kirjakauppaan ja kävelkää hyllyjen viereltä näyttäen toisillenne lempikirjojanne, puhuen kirjoista, joita molemmat ette voi sietää ja selaillen Kama Sutrasta vinkkejä myöhemmäksi.

Auton koeajo

Kysy mieheltäsi hänen unelmien autostaan ja hän luultavasti puhuu ummet ja lammet aiheesta. Suunnatkaa paikalliseen automyymälään ja ottakaa koeajettaaksi kallein auto, jonka he antavat testattavaksi. Vuorotelkaa ratissa, mutta välttäkää huomauttelua toisen ajotaidoista.

Kokkaaminen

Viettäkää ilta hellan ääressä. Opetelkaa tekemään toistenne lempiruokia yhdessä. Oli lopputuloksena herkullinen pihvi ja tonnikalalaatikko kahdelle tai päätyminen lopulta hakemaan kiinalaista, on prosessi kuitenkin nautinnollinen.

Kysymyspeli

Pelatkaa 20 kysymystä -peliä. Huolimatta siitä, oletteko olleet yhdessä kolme viikko vai kolme vuotta, on varmasti olemassa asioita, joita ette toisistanne tiedä. Kirjoittakaa molemmat 20 kysymystä paperille toisistanne muotoillen ne niin, ettei niihin voi vastata yhdellä sanalla ja alkakaa kysellä. Kyselkää vuorotellen ja samalla tutustutte toisiinne entistä paremmin.

Taidemuseo tai -näyttely

Käykää paikallisessa taidemuseossa ja puhukaa taiteesta mahtailevasti. Näyttelyitä järjestetään läpi vuoden ja voi jopa olla, että näyttelystä löytyy jotain kotiin vietäväksikin.

Vaellus

Viettäkää päivä vaeltaen ja ottaen kuvia toisistanne. Kun olette valmiita palaamaan kotiin, ennen lähtöä voi lisätä päivään hieman lisää romantiikkaa makoilemalla auton konepellillä tähtiä tuijotellen.

Oppikaa uutta yhdessä

Lähtekää jollekin kursille, jossa opetetaan jotain, mitä kumpikaan ei entuudestaan osaa. Monilla paikkakunnilla järjestetään erilaisia tunteja ja kursseja, joiden kestot ja aiheet vaihtelevat kokkaamisesta karateen.

Piirtäkää toisenne

Haluatko rauhallisempaa aikaa? Pitää yllä luovia taitojanne piirtämällä toisenne. Tarvitsette vain kaksi paperia, kyniä tai muita, haluamianne välineitä luomuksianne varten ja kyytipojaksi pullon viiniä ja voitte viettää rauhallisen ja romanttisen illan kotona.

Katso lisää halpoja treffi-ideoita Marie Clairen sivuilta.