Nainen jakoi kätevän vinkin auringonpolttaman ihon hoitoon – siihen tarvittava aine löytyy lähes jokaiselta

Nyt kun aurinko porottaa täällä Suomessakin, on syytä suojata iho, jotta aurinko ei pääse sitä polttamaan.

Mutta jos niin kuitenkin pääsee käymään, olisi tässä hyvä idea hoitaa palanutta ihoa. Idea on erään naisen, joka vannoo, että se todellakin toimii. Nainen on nimeltään Cindie Allen-Stewart ja hän asuu Yhdysvalloissa Texasissa, jossa aurinko porottaa melko usein ja iho on lähes aina vaarassa palaa.

Cindie oli saanut tämän ohjeen eräältä lääkäriltä jo 40 vuotta sitten, mutta oli alkanut kokeilemaan sitä vasta viime aikoina. Olisi ehkä kannattanut kokeilla heti alussa, koska se hänen mukaansa toimii niin hyvin. Niksiin tarvitaan vain partavaahtoa, jonka kannattaa olla mentolia sisältävää.

Partavaahtoa pursotetaan palaneeseen kohtaan, mutta sitä ei hierota siihen. Sen annetaan vaikuttaa siinä 30 minuutin ajan. Se poistaa kohdasta polttavaa tunnetta ja kohta voi myös kutista, joka tarkoittaa vain sitä, että vaahto toimii.

Tämän hoidon voi toistaa vielä seuraavana päivänä uudelleen, jos palanut kohta ei ole täysin parantunut. Cindie käyttää tätä hoitotapaa myös lapsillensa. Hänen mukaansa tämä on todella hyvin toimiva tapa hoitaa auringon polttamaa ihoa.

Lähde: Mirror


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.