Olemme mukana torstaina 10.9.2015 Kaupunkitila-tapahtumassa!

Kaupunkitila eli Urban Space rakentuu vuonna 2015 Helsingin Etelärantaan, Vanhan Kauppahallin viereen 3.-13.9.2015. Sykkivä, aktiivinen ja rouhea konttitila on urbaani taiteen, designin ja muodin kohtaamispaikka, ja se on avoinna joka päivä klo 11–19.

HDW logo JPEG RGBTapahtumassa tuodaan esille tämän päivän ja tulevaisuuden yhteiskunnallisesti kiinnostavia teemoja sekä toimijoita – keskiössä ovat innovatiiviset kaupunkilaiset, yritykset sekä taiteilijat, jotka rakentavat tulevaisuuden kaupunkitiloja ja mielekästä elämää.

Kaupunkitila on Hei Helsingin ja Misc:in yhteistuotanto. Tila on osa Pohjoismaiden suurimman designfestivaalin, Helsinki Design Weekin, ohjelmistoa. Voit lukea lisää tapahtuman Facebook-sivuilta. Tapahtuman ohjelmisto päivitetään myös kokonaisuudessaan Hei Helsingin sivuille, mistä voit löytää omat tärppisi.

Mukana Kaupunkitilassa näet myös Nainen.comin yhdessä Lifted.fin hyvinvointivalmennuksen tiimin kanssa. Tule tapaamaan meitä paikan päälle Lyypekinlaiturille Helsingin Etelärantaan torstaina 10.9 klo 16 eteenpäin!

Hyvinvointi on tulevaisuudessa yrityksen menestyksen edellytys. Tule oppimaan työkulttuurien päivittämisen ammattilaisilta Lifted.fi -hyvinvointivalmentajilta parhaat ratkaisut sinun organisaatiosi kulttuurin nostamiseen huipputasolle. Yhteistyössä Nainen.com.

Yhteistyökumppanimme Lifted.fi pitää paikan päällä luennot Tulevaisuuden työympäristö -teemaan liittyen nimikkeellä ”Enjoy or die – työhyvinvointi organisaation kilpailuetuna”. Olemme kontilla luentojen lisäksi läsnä. Tällöin on mahdollista saada vinkkejä Lifted.filtä hyvinvointiin liittyen ja kuulla lisää valmennuspalveluista digiympäristössä. Voit tutustua Lifted.fi:n toimintaan jo etukäteen heidän sivuillaan.