Kun vaatteet katoavat, miehestä tulee haavoittuvaisempi.

Mies on naisen seurassa alasti yleensä joko siksi, että seksiä on tiedossa tai he ovat menossa yhdessä suihkuun/saunaan. Women’s Healthin mukaan mies, joka riisutuu naisen edessä, luottaa naiseen ja hänelle on väliä, mitä nainen ajattelee.

Tämän takia sivusto listasi muistutukseksi asioita, joita naisten ei kannattaisi sanoa alastomalle miehelle.

”Miksi sinulla ei vielä seiso?”

Joskus se voi viedä oman aikansa, että mies lämpenee kunnolla, mutta fiilikset katoavat, jos nainen möläyttää tällaisen lauseen ääneen ja leikki loppuu lyhyeen.

”Etkö sinä meinaa laueta?”

Sama asia on tämänkin kohdalla: kun sen sanoo ääneen, ei se silloin onnistu. Jos nainen kokee, että miehellä on vaikeuksia laueta, kannattaa koettaa uutta asentoa, erilaista rytmiä tai otta käsi avuksi.

”Älä huoli, täällä on kylmä.”

Mies luultavasti tiedostaa itsekin sen, jos huoneessa on kylmä. Se ei ole kuitenkaan ainoa syy, miksi kutistumista voi tapahtua, mutta mies ei sitä aina osaa selittää.

”Rakastatko minua?”

Rehellisemmän vastauksen saa, kun tätä kysyy myöhemmin eikä silloin, kun mies on haavoittuvaisimmillaan – alasti lähelläsi.

”Yksi tyyppi teki näin, voisitko sinäkin koettaa sitä?”

Miehet haluavat kyllä tietää, mistä nainen pitää. Asioiden ilmaisulla on kuitenkin väliä. Jos nainen kertoo jonkun toiseen tehneen jotakin, voi mies kokea joutuvansa kilpailemaan aiempia kumppaneitasi vastaan.

”Miehet yleensä pitävät, kun minä…”

Tässäkin on hieman sama syy, miksi jättää sanomatta kuin yllä olevassa kohdassa. Naisen kannattaa myös miettiä, miltä itsestä tuntuisi, jos mies ottaisi puheeksi aiemmat naisensa nykyisen ollessa alastomana vieressä.

”Minun täytyy kertoa sinulle jotain tärkeää…”

Huonot uutiset kuulostavat pahemmalta, kun on ilkosillaan. Kaikesta vakavasta kannattaakin puhua, kun vaatteet ovat päällä.

”Kerro minulle edellisestä erostasi.”

Parisuhdepuheita alasti? Ei, ei. Tästäkin kannattaa puhua toisenlaisessa tilanteessa.

”Minun täytyy siivota tämä asunto.”

Mies tuskin riisuutui huvin vuoksi tai itseään esitelläkseen. Todennäköisemmin hän haluaa sänkyyn kanssasi ja lähellesi ja yllättävät huomion kiinnittämiset muihin asioihin eivät hivele vaatteettoman miehen itsetuntoa. Hän voi kokea, ettei olekaan jännittävä ja ei pysty pitämään kiinnostustasi yllä.

”Oikeastaan, ei minua enää huvitakaan.”

Tämä tieto kannattaa sanoa ennen kuin ne vaatteet ovat siirtyneet päältä lattialle/tuolille tai jonnekin muualle.

Lähde: Women’s Health