Suihkuseksi kuulostaa hyvältä idealta, mutta sen toteuttaminen ei aina onnistu niin kuin oli alun perin ajatellut.

Valitettavan monien suihkuseksikokemukset eivät ole olleet kovin hyviä. Silloin on voinut sattua liukastumisia, kaatumisia tai ainakin jotain kiusallisia tapahtumia, kun on yritetty mahtua sekstailemaan suihkukaapissa tai kylpyammeessa. Sen voi tehdä myös turvallisella tavalla, kun hyödyntää näitä alla olevia neuvoja.

Huomio nämä turvallisuus asiat ennen kuin harrastat suihkuseksiä

Mitään pyöräilykypärää tai muita suojia ei tarvitse käyttää, jotta suihkuseksiä voisi harrastaa ilman haavereita. Jos pitää kummatkin jalat koko ajan turvallisesti maassa, ei ole niin suurta liukastumisen vaaraa. Ainakin se auttaa pysymään paremmin tasapainossa. Myös tuolia voi käyttää apuna ja istua siinä, jolloin horjahtamisen vaara vähenee. Kaupoissa myydään ihan suihkuun tarkoitettuja istuimia.

Kannattaa tarkistaa myös, että suihkun lattia ei ole liukas eikä sinne ole pudonnut saippuaa, johon voi kesken puuhastelun liukastua. On olemassa myös suihkuun tarkoitettuja liukuestemattoja.

Jos haluat panostaa oikein kunnolla suihkuseksin harrastamiseen, hanki suihkuusi tanko, josta voit pitää kiinni seksin aikana ja pysyt turvallisesti pystyssä. Jos et halua porata suihkuseinään reikiä, on olemassa myös imukupilla kiinnitettäviä seinätukia.

Seksilelujakin voi ottaa turvalliseen suihkuseksiin mukaan, kunhan muistaa tarkistaa, että ne kestävät kastumista. Osa saattaa kestää vain pieniä vesiroiskeita ja osa jopa veteen upottamista.

Lähde: The Self