Näillä tavoilla voit onnistua ärsyttämään häävieraitasi.

Yleensä häävieraiden toivotaan viihtyvän juhlistamassa tuoreen parin liittoa. Jos kuitenkin olet eri maata ja haluat hieman ärsyttääkin heitä, alla on vinkkejä, miten siinä voi onnistua.

1. Anna todella tarkka pukukoodi

On ihan sallittua pyytää vieraita pukeutumaan juhlavasti, mutta tietyn värin tai teeman määräminen voi olla epämiellyttävää monille. Jos tiedät, että kutsuttujen joukossa on monia, jotka innostuvat tietystä teemasta etkä loukkaannu, jos kaikki eivät sitä noudata, niin antaa palaa. Älä kuitenkaan laita vieraille paineita siitä, että heidän pitäisi pukeutua johonkin, mikä ei ole heille mukavaa tai rohkaise heitä ostamaan jotain, mitä eivät koskaan muulloin tule käyttämään – ellet halua ärsyttää vieraitasi.

2. Pidä pitkä hääseremonia

Seremonia on todella merkityksellinen osa parin suurta päivää, mutta sen ei tarvitse olla pisin osa sitä. Jos seremonia jatkuu yli tunnin, voivat vieraat hyvin alkaa jo vilkuilla kelloaan ja muuttua levottomiksi.

3. Anna kaikkien pitää pitkiä puheita

Parin vanhemmat ja hääseurueen jäsenet voivat olla halukkaita pitämään puheita, mutta pitkät sellaiset ovat todella väsyttäviä muiden vieraiden kannalta. Puheet kannattaakin pitää lyhyenä ja ruokailun yhteydessä, koska nälkäisenä jatkuva pitkien puheiden kuuntelu voi ärsyttää entisestään.

4. Takavarikoi vieraiden puhelimet

On täysin hyväksyttävää pyytää, että häissä ei juuri puhelimia näprättäisi. Puhelinten takavarikointi on kuitenkin jo liioittelua ja nostaa äläkän vieraiden keskuudessa.

5. Pihistele ruoan suhteen

Nälkäiset vieraat eivät yleensä ole iloisia vieraita. Panosta siis ruokapuoleen ja varmista, että erityisruokavalion omaaville on sopivaa syötävää ja ruokaa riittää kaikille tarpeeksi – muuten sinulla voi olla kiukkuisia häävieraita.

Lähde: Huffington Post